2777
2789

حس میکنم بلاگرا دروغ میگن که از طریق پیجشون و تبلیغات به خونه وماشین و چیزایی که دارن رسیدن...حس میکنم شوهراشون پولدارن

به نظر شما کدوم درسته؟

کسی رو از نزدیک دیدین بلاگر باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا خوب درمیارن،  از یوتیوب سراغ دارم ، با این شرکتا قرارداد بسته بودن که پول دلارشون رو براشون تبدیل میکردن میریختن به حسابشون توی ایران و یک درصدی هم ازش بر می داشتن و به شدت وضعشون خوب شد خودشون اصلاااا پولدار نبودن ولی ماشین خریدن بعد چند مدت

اره چنتا دورمه،زندگی واقعیشون داغونه دائم درحال قرض و گدابازی از پدرمادرو ....

ماشین خارجی اجاره میکنه برا دوسه روز ،بعد تو اینستا فک میکنن مال خودشه .قیافه ها هم اصلا اونایی که نیست تو عکسا و ویدئو ها هستن

اره چنتا دورمه،زندگی واقعیشون داغونه دائم درحال قرض و گدابازی از پدرمادرو ....ماشین خارجی اجاره میکن ...

واقعا؟چکارتن؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره چنتا دورمه،زندگی واقعیشون داغونه دائم درحال قرض و گدابازی از پدرمادرو ....ماشین خارجی اجاره میکن ...

تهش که چی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم