2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری نیست که واسه همشون مهم نباشه خیلیا واسشون مهمه ولی خب خیلیام کلا اهمیت نمیدن همونطور که تو ا ...

یعنی تو ایران کسی دخترس فیلم بازی کنه اهمیت نمیدن؟ فکر کنم بکشنش

جزو فرهنگ شونه .

یه نوع شغله اونجا

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
یعنی تو ایران کسی دخترس فیلم بازی کنه اهمیت نمیدن؟ فکر کنم بکشنش

آره بابا پس چی

نه که فقط به این موضوع اهمیت ندن کلا بعضی خونواده ها یجورین چجوری بگم😐و آبرو و اینا اصن واسشون مهم نیست کلا درست حسابی نیستن

آخره صبر سبزه🌱
اینطوری نیست که واسه همشون مهم نباشه خیلیا واسشون مهمه ولی خب خیلیام کلا اهمیت نمیدن همونطور که تو ا ...

فکر کن همه صبح تا شب بهت بخندن بگن بچت اینجوریه چجوری تحمل میکنن واقعا

اولا که پورنوگرافی یک صنعت بزرگه که با اخاذی، قاچاق انسان و یکسری فعالیت‌های غیرقانونی سروکار داره.همه کسانی که تو این کار هستن صرفا با رضایت خودشون و خانواده‌شون نیست.

اون درصدی هم که با رضایت خودشون هستن به این دلیله که تابوهای جنسی زیادی در بیشتر کشورها وجود نداره.

البته یک بخش زیادی از محتواهای پورنوگرافی حقه‌های فیلمبرداری و جلوه‌های بصریه. واقعی نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اونا همه چیشون با ما فرق میکنه ، فرهنگ زندگی غیرت و .... انقدر درگیرش نشو ، اونا زندگیشونو خودشون میدونن چیکار کنن و نمیزارن کسی دخالت کنه ، بدنشون هم بدن خودشونه

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅