2777
2789
عنوان

افزایش قد بعد پریود

207 بازدید | 21 پست

سلام. لطفا اگر یادتون هست بگید بعد پریود چند سانتی متر بلند تر شدید. ممنون

تعداد رای : 16
نظرسنجی
کمتر از پنج
6
37%
بین پنج تا ده
7
43%
بالای ده
2
12%
پانزده
1
6%
زندگی زیباست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد ولی من زود پریود شدم کلاس پنجم بودم

میشه قد الان رو بگید؟ یادتون میاد اون موقع نسبت به همسالاتون بلند بودید یا کوتاه

زندگی زیباست...
دختر منم ۱۱ سالشه ماه قبل اولین پریودیش بود قدشم ۱۵۳ هست یعنی رشد میکنه بعدا ؟نگرانم کوتاه نشه کاش ت ...

قطعا میرسه. ۱۵۳ عالیه. دختر من ۱۴۰ پریود شده😔 با اینکه چند ساله تحت نطر متخصص غدده

زندگی زیباست...
میشه قد الان رو بگید؟ یادتون میاد اون موقع نسبت به همسالاتون بلند بودید یا کوتاه

اره متوسط بودم نه بلند نه کوتاه

مثلا یادمه کلاس هفتم ۱۶۰ بودم

الان ۱۶۴ ام 

احتمالا اگ دیر تر پریود میشدم قدم ۱۷۰ هم میشد 

چون ژنم ب مامانم رفته 

کلا برای قد بلند باید ژن خوب داشته باشی پریودی اونقدرام تاثیر نداره 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
قطعا میرسه. ۱۵۳ عالیه. دختر من ۱۴۰ پریود شده😔 با اینکه چند ساله تحت نطر متخصص غدده

چقدر سن بلوغ اومده پایین من خودم ۱۳سالگی شدم کلاس دوم راهنمایی بودم ...الان دخترم‌‌ پنجم شد....الان قدش خوبه ولی میگن خیلییی کم بعدش رشد میکنن نهایت ۵سانت نمیدونم والا ..

دختر منم ۱۱ سالشه ماه قبل اولین پریودیش بود قدشم ۱۵۳ هست یعنی رشد میکنه بعدا ؟نگرانم کوتاه نشه کاش ت ...

نگران نباش 🌸
اتفاقاً همین دوره (شروع اولین پریود یا همون منارک) یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رشد قدی دخترهاست.

🔹 معمولاً بعد از اولین پریود، رشد قدی خیلی سریع مثل قبل ادامه پیدا نمی‌کنه، ولی به طور میانگین دخترها بین ۵ تا ۷ سانتی‌متر دیگه قد می‌کشن.
🔹 رشد کامل تا حدود ۲ سال بعد از اولین پریود تموم میشه.
🔹 قد نهایی بیشتر به ژنتیک (قد پدر و مادر) و همین‌طور تغذیه، خواب کافی و فعالیت بدنی بستگی داره.

پس با قد ۱۵۳ در ۱۱ سالگی، احتمال اینکه به حدود ۱۶۰ (یا نزدیکش) برسه وجود داره 👍 مخصوصاً اگه مراقب تغذیه (لبنیات، پروتئین، میوه‌ها و سبزیجات)، خواب شبانه‌ی خوب و فعالیت‌هایی مثل دوچرخه‌سواری، شنا یا بسکتبال باشه.

می‌خوای برات یک فرمول ساده هم حساب کنم که با قد پدر و مادرت میشه حدود قد نهایی دخترت رو تخمین زد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر سن بلوغ اومده پایین من خودم ۱۳سالگی شدم کلاس دوم راهنمایی بودم ...الان دخترم‌‌ پنجم شد....الان ...

نه اصلا. فوق غدد به من گفت تا ده سانت هم میشه. فقط حتما ورزش کنه زود بخوابه و تغذیه مناسب داشته باشه

زندگی زیباست...
نه اصلا. فوق غدد به من گفت تا ده سانت هم میشه. فقط حتما ورزش کنه زود بخوابه و تغذیه مناسب داشته باشه

قد خودتو همسرتو بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40