2777
2789

یادش بخیر موقع کنکورم که بود چقد ذوق داشتم معلم شم عاشق این شغل بودم،عاشق بچه ها بودم.نشد که بشه،یه عالمه درس خوندم،کلی پول کتاب دادم اما کلا از شهرمون ۱نفر خواستن😔تا ۵سال خوندم و نشد،سال۴۰۲با بهترین معدل دعوت شدم مصاحبه اما در کمال ناباوری قبول نشدم،حس کردم استخونام شکست از درد دوییدن و نرسیدن.چون کنکور خیلی بهم فشار آورد گزاشتمش کنار.اما دوستام همون سال اول که قبول نشدن رفتن یه رشته دیگه لیسانس گرفتن و اکثرشون حالا از آزمون استخدامی قبول شدن.من موندم و این زندگی که دوسش ندارم،چی فکر میکردم‌و چی شد😔به هیچکدوم از هدفام نرسیدم،زندگیم اونجور که میخواستم نشد حتی شبیهشم نشد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یا سهمیه داشتن یا ظریب مشاغل . ندیدم کسی از سهمیه ازاد بدون ظریب

ضریب مشاغل چیه؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پسر خاله دارم فوق دیپلم داره ده سال پیش گرفته 

قبول شده معلمی رو از شنبه میره سرکلاس 

میگه هیچی بلد نیستم ریاضی چهارم موندم همه از یادم رفته. 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم شاید آیندت ی جای دیگس خودت که میگی تلاشتو کردی

خیلی تلاش کردم،مطمئنم بیشتر از اونا.ولی این حقم نبود.این زندگی نیست که من بابتش جنگیدم😔

ی پسر خاله دارم فوق دیپلم داره ده سال پیش گرفته قبول شده معلمی رو از شنبه میره سرکلاس میگه هیچی بلد ...

پس چجور بافوق دیپلم قبول شده؟

ی پسر خاله دارم فوق دیپلم داره ده سال پیش گرفته قبول شده معلمی رو از شنبه میره سرکلاس میگه هیچی بلد ...

😑😑😑

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

خدایی این چه کاریه 

آزمون استخدامی آموزش و پرورش چقدر چرت شده 

اونایی که هیچ چیزی از آموزش و معلمی نمیدونن باید برن سرکلاس درس بدن 

بعد هم میگن چرا بچه ها بیسوادن

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

شاید معلمی قسمتت نیس

پس قسمت همه شد جز من؟بین همکلاسیام فقط من باید به هدفم نرسم؟