2777
2789

خواهر گلم این چه حرفیه میزنی که بچه ذوقمو کور کرده؟ 

مگه قرار بود همه چی طبق میل شما باشه که ذوقت کور نشه؟ به جای تاپیک برو چند تا کتاب تخصصی بخون سوادتو ببر بالا ببین باید چیکار بکنی. 

کلاس مثل اینستا نیست که با دو تا کادو و فعالیت ژیگول سر و تهشو هم بیاری. 

کلاس یه دنیای واقعیه

شما جای اون خانوم نبودی که ببینی چی کشیده تو اون موقعیت

توان و صبر هرکسی فرق میکنه با دیگری...

معلمی هم به ظاهر شغل ساده ای هست ولی از درون که بهش نگاه می‌کنی متوجه میشی به شدت سخت هم هست!

کار آسونی نیست با این اخلاق و اعصاب امروزه مردم که بخاطر صد تا مشکل هست، با بیست سی تا بچه سر و کله زدن. اونم بچه ای که شرایط عادی ای نداره مثل بقیه و بیش فعاله یا هرچی...

من با اینکه ۲۱ سالمه اعصابشو ندارم دوتا بچه رو کنارم تحمل کنم خیلیا اینجوری ان

خدا به داد معلما برسه واقعا

شما جای اون خانوم نبودی که ببینی چی کشیده تو اون موقعیتتوان و صبر هرکسی فرق میکنه با دیگری...معلمی ه ...

اتفاقا من جای اون خانم بودم. معلم استثنائیم و با سخت ترین بچه ها کار کردم. 

۲۹ سالمه و عشق میکنم با بچه های اتیسم و بیش فعال کار کنم و آخر سال نتیجه کارمو ببینم. 

اگر کسی فکر میکنه شغلی براش مناسب نیست خیلی زود باید شغلشو تغییر بده. و اگر شغلشو دوست داره علم و توانشو بالا ببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالاشمابااینطوربچه هابرخوردنداشتین براهمین اصلامتوجه نشدین این معلم چی گفت....من دقیقاامسال بخاطریه دانش اموزکه یک دهم اینم نبودکاراش وبچه ی منواذیت میکردمجبورشدم مدرسه ی بچموعوض کنم

احتمالاشمابااینطوربچه هابرخوردنداشتین براهمین اصلامتوجه نشدین این معلم چی گفت....من دقیقاامسال بخاطر ...

اتفاقا چون برخورد داشتم و با همین بچه ها کار میکنم و میدونم چی گفت، حرصی شدم

اتفاقا من جای اون خانم بودم. معلم استثنائیم و با سخت ترین بچه ها کار کردم. ۲۹ سالمه و عشق میکنم با ب ...

احتمالا اون خانوم سال اول تدریسشون بود و اولین بارها همیشه برای آدما سخته

عزیزم وظیفه ما نیست ی بچه رو تحنل کنیم تو این بچه ها دوی داری ولی یکی مث من اینا رو میبینه میترسه بقران من اگه ی نفر فین کنه رو لباسم اینقدر تککش میزنم صدا سگ بده چی نیگی برا خودت بعدن بچه های دیگه میخوان درس بخونن نمیتون جیغ جیغای اونو تحمل کنن مادرش از خودراصی هست نباید بیارنش مدرسه عادی و اینکه اشنای مدیرم هست

عزیزم وظیفه ما نیست ی بچه رو تحنل کنیم تو این بچه ها دوی داری ولی یکی مث من اینا رو میبینه میترسه بق ...

پیشنهاد میدی کجا ببره؟ 

معلومه که بچه های دیگه نباید جیغ جیغ و بی ادبی یکی دیگه رو تحمل کنن. ولی خب معلم باید راه و روش مدیریت این شرایط رو بلد باشه، با مادر جلسه بذاره، در مورد بچه باهم صحبت کنن به نتیجه درست برسن. 

نه اینکه چشم بسته بگید بچه مدرسه عادی نیاد. 

مگه نه اینکه یه جاهایی باید علمی با قضیه برخورد شه؟ یا قراره همیشه با تفکر صد سال پیش جلو بریم؟