2777
2789
عنوان

تروخدا یه لحظه بیاین 😭😭

209 بازدید | 21 پست

سلام هفته ۱۱ و ۶ روز  بارداری انتی دادم عددش بالا بود آزمایش دیگه نگرفتن گفتن برو امینو دیروز رفتم گفتم هنوز زوده ۲۶ مهر بیا که ۱۵ هفته باشی 😭😭😭بچه ها یعنی بچم مشکل داره دیگه این چی بود سرم اومد به اینهمه انتظار اگه آمینو جوابش بد باشه چکار کنم من میترسم بیمارستان برم خونه میشه سقط کنم😭😭اصلا امکان داره جوابش خوب باشه 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عدد انتی خیلی بالا بود نزدیک ۷ هست 😭😭😭😭خاک بر سرم شد

منم آمینوسنتز دادم حتی تاپیک زدم برو بخون دخترم سالمه داره روزگارم و سیاه می‌کنه با شیطونی هاش🧿😘تو هم نگران نباش دکترها بخاطر پول ما رو میترسونن که آزمایش بدیم 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
منم آمینوسنتز دادم حتی تاپیک زدم برو بخون دخترم سالمه داره روزگارم و سیاه می‌کنه با شیطونی هاش🧿😘تو ...

ولی تو سونو گفت عددش خیلی بالاس 😭😭😭😓 دوروز هست آب خوش از گلوم پایین نرفته 

چکار کنم اصلا امیدی هست سالم باشه چرااینجوری شده آخه 😭😭😭😭

توکل به خدا کن فقط میدونم این عدد بالا و خطرناک. دکترت چی گفت؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻