2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل ندارم

قبلا تو یه فروشگاه کار میکردم دوس پسرم راضی نبود دیگه نرفتم از اونموقع اون خرجمو میده دیگه هر ماه یه مبلغ بیشتر از حقوقی که میگرفتم میزنه به کارتم خریدامم خودش حساب میکنه طفلی

خب جای مهریه بچه ها رو بردار .

بعد  یارانه بچه هات و خودتو   بردار . مراحل داره   میره پلیس بعلاوه ۱۰ و ....اونجا راهنمایی میکنن . 

بعد میتونی کار پیدا کنی  . آشپزی کنی تو خونه و بفروشی 

یا گل بکاری تو گلدون و بفروشی 

یا بری رستورانها کافه ها کار کنی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا نمیزاری پیش باباشون میخوای دستش باز باشه مزاحم نداشته باشه بره به عشق و حالش برسه

برام مهم نیست اون اصلا بره بمیره 

من مسئول بچه هامم 

دستم خالی نیست ملک و زمین دارم ولی درامد ندارم 

خب جای مهریه بچه ها رو بردار .بعد یارانه بچه هات و خودتو بردار . مراحل داره میره پلیس بعلاوه ۱۰ ...

همش میگم خدایا چه کاری باشه که خرج چهار نفرو بدم باید ۳۰/۴۰ میلیون درامد باشه فک کنم

برام مهم نیست اون اصلا بره بمیره من مسئول بچه هامم دستم خالی نیست ملک و زمین دارم ولی درامد ندارم

ملک و زمینتو بفروش مغازه بزن یا مغازه رو بده اجاره پولشو بزن ب جیب

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃