2777
2789

یه خورده طلا دارم میخوام بفروشم میترسم گرون تر که شد اعصابم‌بهم‌بریزه 

از طرفی طبقه بالای مادرشوهرمم اذیت میشم ۷ماه بعدم بچم به دنیا میاد

مادرشوهرمم خیلی فضوله کسی هم خونم نمیاد از دست این حتی مادرم 

سروصداشونم‌زیاده اذیت میشیم

چیکار کنم به نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا معلومه ک بفروش برو حتی لبلس و وسایل خونتون رو هم بفروشی ارزششو داره چه برسه به طلا

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بدترین تصمیم زندگیت که حتی ممکنه زندگیت رو نابود کنه و به طلاق بکشونه خونه مادرشوهره

اینو یادت باشه یجا بنویس که اگه موندی و زندگیت خراب شد نگی کسی نبود بهم بگه

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

خونه بخرر.من امسال ۶ ونیم فروختم واسه خونه . اصلا هم پشیمون نیستم ۲۰ میلیونم بشه .ارامشم مهمتره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اول برو خونه ببین برآورد قیمت کن اگه میتونی حتی یکسال هم مستاجر بدی طبیعتا خونه خریدن بهتره مگه چقدر طلا داری که میتونی باهاش خونه بخری

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بستگی به خیلی چیزا داره اول شوهرت که نظرش چیه .

دوما در چه حد اذیتی 

مثلا خواهرشوهر من با مادرشوهر بود بعد ۱۰سال رفت جای دیگه رهن ۲سال نتونست تحمل کنه دوباره برگشت همون جا خب این خیلی کار مسخره ایه .تو یا نباید بری یا رفتی دیگه برنگردی واسه همین من جات باشم اگه میتونی یکم حد و مرز مشخص کن برای زندگیت و یکم صبر کن چون به نظرم بازم بالا میره طلا یا اصلا خونه بهر یه درجه بالاتر بخر و یه سال رهن بده .

اگرم به هیچ صورتی نتونستی کنار بیای بری بهتره یغنی چی مامانم نمیاد مگه بیرونش میکنه؟