2777
2789

ولی من دیگ بهش اعتماد ندارم یه ادم بی مسئولیت که کسایی دور و برشن همش در مورد زندگیمون تصمیم میگیرن

بهش دلسردم همش وانمود میکنم دوسش‌دارم در حالیکه حسمو بهش از دست‌دادم اینقدر دیگران دخالت کردن و شوهرم بد رفتاری کرده به خاطر حرفشون‌دیگ‌بهش حس ندارم

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم

فکر میکردم خودم فقط گیر افتادم توی یه زندگی که دارم رنج میکشم،میگفتن همه ی مرد ها همینن ها

ولی هرچی دورو برم رو نگاه میکنم واقعا همه ی مردها یه مشکلی دارن،شاید تک و توک عالی پیدا بشه، خودمم خیلی به طلاق فکر کردم

ولی توی این وضع جامعه هرکی به یه مشکلی خورد بخواد جدا بشه که همه باید طلاق بگیرن!

خیلی از زن ها دارن میسوزن و میسازن

ولی خب روح و روان ادم از بین میره ادم مریض میشه

خودم که همیشه اضطراب دارم،میخواستم قرص اعصاب نخورم دیدم نمیشه 

منم همینم

قبلا شبها حتما باید پیش شوهرم میخابیدم الان مرده و زنده ش واسم فرقی نداره از بس بخاطر خونواده عوضیش باهام درافتاد بدم میاد ازش...خونوادمم حمایتگر نیستن بعد طلاق هم اجازه مستقل شدن نمیدن بهم وگرنه جدا میشدم ازش

منم همینجوری ام شوهرمن علاوه بر بی مسولیتی بیکارم هست شکاکم هست خیلی اذیتم کرده حس ندارم دگ متنفرم ازش منم میخام جدابشم امااون نمیخاد داریم مشاوره میریم دکترگفته یه تسته باید بزنید ببینیم اصلا میشه کنارهم بود یانه

o
شوهرت پشتت نیست؟

چرا بعضی مواقع ازم حمایت میکنه با خواهرشوهرام اصلا ارتباط نداریم یه مدته خونه مادرش نمیرم البته شوهرم خودشم نمیره اما باهاشون حرف و..میزنه پسرمو می‌بره دم در میده بهشون 

امااا مشکل اینجاس که وقتی من با مادرش بخاطر رفتارها و اذیت هایی که میکنه بهم قطع ارتباط میکنم همش تو حالت قهره باهام

به لحاظ روانی خیییلی اذیتم میکنه میرم خونه بابام مدام گیر میده بهم کی میای و...درصورتیکه من ماهی یبار در حد دوساعت میرم خونه شون

من بهش میگم توام برو خونه مادرت....خودش نمیره ولی منو دق میده

چرا بعضی مواقع ازم حمایت میکنه با خواهرشوهرام اصلا ارتباط نداریم یه مدته خونه مادرش نمیرم البته شوهر ...

اهمیت نده به گیراش و قهراش. عین خیالت نباشه. شوهرت می‌دونه که مادرش کارش و حرفاش درست نیست و چون خانواده خودت خوبن یا دخالت نمیکنن زورش میگیره. اصلا از شوهرت سرد نشو و بی محبت نباش که مادر شوهرت و خواهرشوهرات خوشحال میشن.