2777
2789
عنوان

سو استفاده از همسر

244 بازدید | 13 پست

خانوما من شوهرم کار دولتی داره و حقوق از دولت میگیره اما ریسش بهش نزدیک شده و ازش سو استفاده میکنه تموم کارای اداره رو  شوهرم میکنه و کارایی ک باید براشون چند تا کارگر یا مسول در نظر گرفته بشه کل ایام هفته ماه سال در خدمت شون هست تازه حقوق کارمندان برای کارش تموم میکنه بخاطر این ک بگن وای چ آدم خوبی و کار بلد  ب هیچ عنوان برای من و بچم زمان نمیزاره حتی اگه کارمون ب بیمارستان بکشه اصلا نگاهمون نمیکنه فقط کارش رو در نظر گرفته و تشویق ریس  

کلن صب تا شب دنبال کاراشون هست و یا با تلفن کاراشون رو راه میندازه  

چیکار کنم انقد دنبال تایید هست یکی بهش بگه آفرین وای ب حال کسی ک بهش بگه کارش خوب نیست  با اون دشمن میشه 

ماشین مون رو کلن در اختیارشون گذاشته صب تا شب دنبال خریداران هست  من حق ندارم اعتراض کنم چون دعوامون میشه و میگه برو برخودت برای همیشه من خستم ازش  حقوقش با قرض و وام همون چهار پنج روز اول تموم هست اما همش از بقیه پول میگیره کارا اداره رو جلو بندازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.