2777
2789
عنوان

نوزاد باپشت سراز تخت افتاد

238 بازدید | 31 پست

رفتم تااشپزخونه برگشتم روتخت خواب بود نمیدونم چجوری افتاد روشکم بود دیدم ی صدا ضربه اومد باپشت سرافتاد ارتفاعش حدودا 40سانت بود گریه کرد زود اروم شد اللنم داره بازی میکنه خیلی نگرانم 

چندمااه؟ 

با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی... دل ما دریایِ صدها کهکشانِ صبر است !🌝🌿🥹🤍الهی شکر🤍🌱✨ماهلین درونم دوست دارم💘💘💘💎✨😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍

مواظبش باش .منم پسرم ازروی تخت افتادخداروشکرچیزیش نشد 

اگه دیدی خیلی گریه میکنه یاخیلی بالامیاره وزیرچشماش کبودشده خطرناکه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست باشه تا یکساعت تهوع و بالا اوردن و گیج رفتن سر و بی قراره اگه نداشت مشکلی پیش نیومده...

دختر منم دیشب به پشت سر خورد زمین خیییلی گریه کرد البته اون ۲ سالشه الهی مامانی بمیره براش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مواظبش باش .منم پسرم ازروی تخت افتادخداروشکرچیزیش نشد اگه دیدی خیلی گریه میکنه یاخیلی بالامیاره وزیر ...

شیر خورد بعد نیم ساعت بالااورذ البته نمیدونم این مث بالااورذناهمیشگیش بود مثل اسفراغ جهشی نبود 

6ماهه

شش ماهه بزرگه طوریش نشده ولی مراقبت کن از این به بعد

با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی... دل ما دریایِ صدها کهکشانِ صبر است !🌝🌿🥹🤍الهی شکر🤍🌱✨ماهلین درونم دوست دارم💘💘💘💎✨😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍

شیر خورد بعد نیم ساعت بالااورذ البته نمیدونم این مث بالااورذناهمیشگیش بود مثل اسفراغ جهشی نبود

این که بالامیارن واسه نوزادطبیعیه .اگه خیلی زیادشدببرش دکتر 

ولی نگران نباش همینکه آروم شده یعنی خداروشکرحالش خوبه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
6ماهه

پس نوزاد نیست عزیزم .تا چند روز اولو میگن نوزاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

انشالله چیزیش نیست 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟