2777
2789

که چه گذشت برمن 

چه ها کشیدم 

چه اشکها 

چه آه و افسوسها از ته دلم بلند نشد 

وای خدا الحمدالله به امروز 

پارسال خیلی وضع هم خودم هم خانوادم بسیار بسیار عجیب بود 

و جالب اینجاست دنبال راهی میگشتم فرار کنم از این 

ولی هیچ راه گریزی نبود‌جهنم بود رسمن جهنم واقعی 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ما دوسال اینشکلی بود

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای چ بد؟

مشکلاتت حل شد یا هنوز هستن؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

هم پارسال هم امسال رسماEror404 بود

واقعا از چه لحاظ ؟؟

برام فجیع کمی موند ابروم بره غزتمو از دس بدم و دیگه محو شم 

خاکو میگرفتم دستم میگفتم کاش خاک بودمو اینارو نمیدیدم در اون حد 

وای چ بد؟مشکلاتت حل شد یا هنوز هستن؟

خیلی اره 

نه حل شدن الحمدالله در واقع اون همههههه رنج سختی ،که من کمی مونده به جنون برسم ولی دعا  دعا میکردم 

در واقع اون رنج زمینه آسایش و تنبیه بعضیا بود و شناخت خیلی از آدما