2777
2789
عنوان

همسایه میخواد بره آزمون شکایت

1216 بازدید | 57 پست

ما یک بچه یک و نیم سال داریم 

نمیگم هیچ سرو صدایی نداریم اما اونطوزام ک این میگه نیست 

ی طوری میگه انگار باشگاهه یا بدو بدو میکنیم 

خسته شدیم دیگه 

سه ساله تو این خونه ایم هر سری به یک بهانه ای اومده دم در 

الآنم میگه راه می‌رید صداش میاد 

بخدااا بچه رو دیگه دیوانه کردیم اونقد سرش داد زدم ک آروم راه برو 

خونه ها مسکن مهر 

همسایه های دیگه هم باشن این میاد دم در ما

دیگه از زندگی سیر شدم اعصابم خیلی خرابه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بکنه هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
چطوری سه ساله میگن سروصدا میکنید ولی بچت یک سالونیمشه😐

😂😂

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

اتفاقا همسایه ماهم خیلی تذکر میده و حتی به پسرم فحش داده... یبار اومد گفت زنگ میزنم به پلیس

قیافه من 😬

بچمم یکسالو نیم 🥺

پلیس بیاد کیو ببره🤔

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

آخی اون گوگولی کوچولو ک وزنی نداره

والا همینو بگو

خودمون هم خیلی مراعات میکنیم 

اما این از اول میخواست ما رو از اینجا بلند کنه

یا پدر دختر پبر هستن

بی اعصاب..هر روز هم با یکی درگیرن

روح روان ما رو هم بهم ریختن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
خودشون بچه ندارن؟ بچه تون کوچیکه دیگه خدایی باید درک کنن

نه یک دختر پدر پیر هستن

درک نمیکنن هیچ سر و صدای طبقات دیگه رو هم از ما شاکی میشه فک می‌کنه ماییم