2777
2789
عنوان

همسایه میخواد بره آزمون شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 57 پست
جابجا بشید همکف بگیرید

خونه خریدیم 

اونم صاحب خونه تحویل نامیده 

خودش خونه می‌سازه 

کاراشم معلوم نیست کی تموم بشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بچه اس دیگه.. نمی تونی جلو بچه رو بگیری کهابنبار اومد در رو باز نکن

والا جلوی بچه رو هم میگیرم.همش تو بغلمه با تو‌مالسکه یا با گوشی تلویزیون سرشو گرم میکنم یه جا بشینه فقط راه نره 

دیگه بچه هم نابود شده 

اما نمی‌دونم سر و صدا از کجا میاد براشون میگه عین اسب میدونین تو‌خونه☹️

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کنه. نهراس، نلرز

آخه سری بعد با نگهبان مجتمع اومده بود 

منم نمی‌دونستم با نگهبان اومده اینور بودم پشت همسرم

گفتم خانوم محترم دیوانه ای مشکل روانی داری خونه مسکن مهر نباش

برو ویلایی بگیر 

اینم میخواد سو استفاده کنه شاهد هم داره بره شکایت

البته بماندخودشون پست گوشی و فحشهای رکیک و زننده ای بهمون دادن

😂😂

قبلا هم به بهانه چکه لوله و همین سرو صدا و...ک اصلا نمی‌دونستم از کجا بوده میومد دم در ..می‌گفت لوازم خونه جا به جا میکنین درحالی که ما هنوز عقد بودیم لوازم و جهاز نیاورده بودیم 

شکایت کنه فکرکردی خبریه. بیچاره بچه.

آخه من عصبانی شدم  بهش گفتم دیوانه روانی 

اینم شاهد داره 

میخواد سواستفاده کنه

حالا سعی کن توتایم خواب بخوابونیش یا مدیریتش کنی بقیه روز کاریش نداشته باش.مگه زندانه.بره شکایت کنه ...

اتفاقا میگه ساعت ۵ تا ۸ صبح سرو صدا زیاده😐

همسرم ۵ می‌ره سر کار اما بی سرو صدا 

بچه هم ۷ بیدار میشه 

یک ساعت تو حاش باهاش بازی میکنم 

بقیه هم با بلکه یا کالسکه 

تا ۱۰ 

دیگه خسته میشم میزارم زمین 

تازه راه هم بره چقدر میخواد سرو صدا داشته باشه اخه

میگه شبا ک بچه فعالیتش چند برابره میگه هیچ صدایی ندارین☹️

خب با کالسکه و خونه که خونه میلرزه دختر خوب 

خدایی با کالسکه راه نبر ولی فحشش دادی که دادی مگه شهر هرته یارو آدم میکشه هیچ کاریش نمیکنن نگران نباش بعد این درو باز نکن براش

اتفاقا همسایه ماهم خیلی تذکر میده و حتی به پسرم فحش داده... یبار اومد گفت زنگ میزنم به پلیسقیافه من ...

😁😁😂😂

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

والا همینو بگوخودمون هم خیلی مراعات میکنیم اما این از اول میخواست ما رو از اینجا بلند کنهیا پدر دختر ...

ببین این ادمارو تا توروشون واینستی همینطور ادامه میدن. منم ی نمونه داشتم. این بار اومد بگوبه جرم مزاحمت ازت شکایت میکنم. 

آخه من عصبانی شدم بهش گفتم دیوانه روانی اینم شاهد داره میخواد سواستفاده کنه

اینکه فحش خاصی نیست 😁 نگران نباش کاری نمیتونه بکنه 

متاسفانه مسکن مهر اینقدر دیوارها نازکه که کوچکترین صداها شنیده میشه منم مسکن مهر زندگی میکنم همسایه بالایی یا بغلی در اتاقشون که میبندن یکجوری صدا میاد که حس میکنم اتاق خونه خودمونه طبقه بالایی هم یک بچه داره از صبح تا عصر مدام میدوه و در حدی که خونه خیلی میلرزه ولی اصلا یکبار هم شکایت نکردم چون هم دلم برای اون بچه میسوزه که گناهی نداره و هم می‌دونم کلا مسکن مهر همینجوریه. اگه اینقدر اذیت میشن و مشکل دارن نباید مسکن مهر زندگی کنن

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

بابت چي ميخوان شكايت كنن؟ اونم ايران؟ 

اتفاقا شايد شما بتونيد ازونا بابت مزاحمت شكايت كنيد، ولي اونها نميتونن از شما شكايت كنن

هيچ كجاي دنيا حتي توي اروپاي قانونمند هم سر و صداي بچه. قابل شكايت نيست 

ديگه هم به بچه كار نداشته باش

اونم يك بار ديگه اومد دم در بگو يك بار ديگه مزاحم زندگي ما بشي شكايت ميكنم شوخي هم ندارم