2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻از آخر خرداد بیرون نرفتم، همش خونه

من همین دیشب رفتم بیرون واسه خرید خونه ولی امروز که میخام برم به کار خودم برسم اصلا حال خوبی ندارم دلم میخواد گریه کنم

ببین من مذهبی نیستما

اما سعی کن خودت رو بشناسی(خودشناسی)

ما همیشع ناراحتیم چونکه توحیدمون ضعیفه

توحید= ایمان و اعتقاد به خداوند که خدا بد منو نمیخاد

سعی کن به خدا نردیک بشی سوره یاسین  و روزانه ۷۰ استغفار و دعای توسل نماز روزانه دائم‌الوضو بودن 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

دیشب بیرون بودم کار داشتم ولی الان نمیخام جایی برم...

همین از نخواستن برو ، یشکن این تابو رو تو زندگی روزمره ات تا مسیر ذهنت عوض بشه مواقعی که دوست نداری بری برو‌ بیرون افسرده نیستی ولی داری میشی جلوشو بگیر

از تاپیک هات قشنگ مشخصه مذهبی نیستی

مسخره میکنی؟

منظورم ع‌رزشی نیستم 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭