2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم اعتقاد هم ندارم اما پاسخ هوش مصنوعی:

دیدن چنین خوابی در تعبیر خوابها (به‌ویژه در منابع اسلامی و سنتی) چند معنا می‌تواند داشته باشد، بسته به شرایط خواب و رابطه شما با دخترعمو:

• کوتاه شدن مو در خواب معمولاً به نشانه‌ی کم شدن قدرت، نفوذ، یا از دست دادن چیزی از موقعیت و زیبایی تعبیر می‌شود.
  • اگر کسی دیگر (مثل دخترعمو) موهای شما را کوتاه کند، می‌تواند نشانه‌ی دخالت او یا کسی شبیه او در زندگی شما باشد؛ ممکن است کسی قصد محدود کردن، کنترل کردن یا کم کردن اعتماد به نفس شما را داشته باشد.
  • گاهی هم چنین خوابی به کاهش غم و رنج یا رهایی از گرفتاری‌ها اشاره دارد، مخصوصاً اگر بعد از کوتاه شدن مو احساس سبکی یا راحتی کرده باشید.
  • اگر در خواب احساس ناراحتی داشتید، بیشتر به معنای ضرر یا دخالت منفی است. اما اگر احساس خوبی داشتید، می‌تواند نشانه‌ی شروعی تازه یا تغییر مثبت باشد.

می‌خواهید براتون بر اساس جزئیات بیشتری (مثل حس‌تون توی خواب یا وضعیت مو بعد از کوتاه شدن)، تعبیر دقیق‌تر بگم؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

عزیزم برای خواب های افراد تعبیر یکسانی وجود نداره میگن دونفر رفتن پیش پیامبر با یک خواب برای هرکدوم پیامبر یه جور تعبیر کردن  خودت باید تعبیر کنی و پیش ادم های حسود و کسایی که مطمعن نیستی دوستت ان هم تعریف نکنی  و خواب ها بعضی ها صادقه و بعضی ها چرت و پرت و کار شیطون و اشفتگی ذهن و اینان 

خدایا خودمو به تو سپردم.

انشالله خیره🥰گوگل کن اگه خیلی درگیری من همیشه میزنم گوگلاتفاقا منم دیشب یه خواب دیدم نمیدونم تعبیرش ...

انشاءالله 

چیزی نمیاره زدم 

(دختر آبادانی.عربیه)😎🇧🇷    

بلد نیستم اعتقاد هم ندارم اما پاسخ هوش مصنوعی:دیدن چنین خوابی در تعبیر خوابها (به‌ویژه در منابع اسلا ...

عجب مرسی عزیزم 🤍

انشاءالله که خیره

(دختر آبادانی.عربیه)😎🇧🇷    

عزیزم برای خواب های افراد تعبیر یکسانی وجود نداره میگن دونفر رفتن پیش پیامبر با یک خواب برای هرکدوم ...

مرسی عزیزم انشالله که خیر باشه 

(دختر آبادانی.عربیه)😎🇧🇷