لطفا بعد از زیارت حرم امام رضا، یک سر هم به مقبره نادرشاه که فاصله کمی با حرم داره بزنید و ادای احترامی هم به این بزرگمرد ایران زمین بکنید راه دوری نمی ره
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
بله و همانیست که ایران را از چنگال ازبک و افغان و عثمانی و روس حفظ کرد و شکوه را به ایران برگردانید . انسان ها را از اشتباهات شان قضاوت نکنیم. صمنا اینم بدونید از غصه و پشیمانی کور کردن پسرش دیوانه شد
بله و همانیست که ایران را از چنگال ازبک و افغان و عثمانی و روس حفظ کرد و شکوه را به ایران برگردانید ...
حالا شاید از جهت استکبارستیزی کارش درست بوده باشه ولی فک کنم جنایت هم زیاد کرده
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
تازه برای مردم زمان خودش دوره نادرشاه دوره ترسناکی بوده