2777
2789
عنوان

دوستانی که مشهد میرید زیارت امام رضا لطفا حتما

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 35 پست
حالا شاید از جهت استکبارستیزی کارش درست بوده باشه ولی فک کنم جنایت هم زیاد کرده

بله ایشان شاه بوده و نه قدیس. همه شاه ها کن و زیاد جنایت داشتن ولی شاه بزرگی بوده و حتی هندو ستان را فتح کرد و اتفاقا شیعه بود و دستور بازسازی حرم را هم داده بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ایشان شاه بوده و نه قدیس. همه شاه ها کن و زیاد جنایت داشتن ولی شاه بزرگی بوده و حتی هندو ستان را ...

اتفاقا اگه شیعه بوده جنایتاش بیشتر جای تاسف داره 

خدا اخر و عاقبت همه رو  به خیر کنه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
اره

خودش هم خراسانی بود پایتختش مشهد بود. مشکل بسیاری از ایرانی ها همینه که این بزرگان در خاک خود غریب هستن. حتی خیلی از مشهدی ها هم اینو نمیدونن

شرط میبندم هیچ کس اینجا نمیدونه مقبره امیر اسماعیل سامانی

یعقوب لیث صفاری

یزدگرد سوم

لطفعلی خان زند

حسن صباح

شاه اسماعیل صفوی و بسیاری دیگر از بزرگمردان ایران کجاست

شناخت درست و کاملی نسبت به شاهان قدیم ایران ندارم حس خوبی هم بهشون ندارم

مشکل همینه. با اینکه شناختی ازشان ندارید بهشان حس خوبی ندارید. نمیشه بدون اینکه کسی را شناخت حس بد یا خوب بهش داشت. اونا هم جزئی از تاریخ و اجداد ما هستند راجب شان بخوانید

خودش هم خراسانی بود پایتختش مشهد بود. مشکل بسیاری از ایرانی ها همینه که این بزرگان در خاک خود غریب ه ...

ما سفر زیارتی خیلییی زیاد میریم سالی یه بلر مشهد و‌کربلا میریم 

اما ایران گردی هم جدا میریم‌ اکثر اینارو رفتم و دیدم 

ما سفر زیارتی خیلییی زیاد میریم سالی یه بلر مشهد و‌کربلا میریم اما ایران گردی هم جدا میریم‌ اکثر این ...

خیلی خوبه که شما میرید و میدونید مثلا من تا چند وقت پیش نمید نیستم قبر لطفعلی خان زند در بازار تهران هست