2777
2789
عنوان

پسر اسکول علامت سوال

116 بازدید | 23 پست

بچه ها ریلز دپ غمگین لایک کروم برام فرستاد میگه اینو لایک کردی خو پدر سگ من چه جوابی دارم الان😐😐😐حالا اون هیچی یه شبش چت میکردیم یه پیام منو دیر جواب داد گفت چرا دیر اومده برام حالا من والا هیچیم‌نگفتم‌چرا دیر جواب دادی گفتم حالا چیشده بیا سرتو ببرم دیر جواب دادی😂😂روز بعدشم چت نمیکردیم دیدم اون پیام مدت دار اینستارو روشن کرده بعد خاموش😂😂😂😂😂😂😂چرا یه تختش کمه 

کورد✌️

تخته کم داشتن که چرا نداره کمه دیگه😂

توباغ نیست حالا حواستو جمع کن صاحب باغ نباشه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هواسمو چرا جم کنم‌مگه خطریه؟😂

میگی اسکوله میگم اینایی که فکر میکنی تو باغ نیستن ، صاحب باغن 🌚😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨