2777
2789
عنوان

کادو تولد دوستم چی بخرم براش

36 بازدید | 5 پست

۱۶ سالشه من و اون دوست دیگم هرسال هرکدوممون یه مقدار میزاریم باهم به چیزی میخریم براش الان امسال نفری حدود ۴۰۰ تومن میتونیم هزینه کنیم به نظرتون چی میتونیم بگیریم؟

له نظرم کوله یا ازین میزتحریرای تاشو مناسبه اون دوستم میگه بریم ۴۰۰ تومن تیشرت بگیریم ۱۰۰ تومن هم واسه باکس بقیشم چیز میزای گوگولی مث کش مو و گیره و ازین جور چیزا نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفری ۴۰۰ دونفریم

با ۸۰۰ تومن کلی کار میشه کرد

میتونین برین بیرون ناهار 

یا مینی کیک بگیرین با بادکنک و خوراکی اینا برین طبیعت یا خونه یکیتون باشین

اگ لوازم مراقبت پوستی دوس داره مثلا ی ضدافتاب بگیرین در حد ۸۰۰ تومن

لباس خونگی میشه خرید

یا هم گل بگیرین و کیک 

با ۸۰۰ تومن کلی کار میشه کردمیتونین برین بیرون ناهار یا مینی کیک بگیرین با بادکنک و خوراکی اینا برین ...

ببین من به سری محدودیتا دارم که اگه تاسر کوچه هم برم مامانم دنبالم میان پس رستوران اینا کنسل هدیه هم قراره سرزده بریم دم در خونشون هدیه رو بدیم حالا اون دوستم شاید موند پیشش ولی خب من اجازه ندارم برمبگردم گلم که حس میکنم خیلی کاربردی نیست فقط هزینه الکیه 

بعدم میدونی محصولات مراقبت پوستی و آرایشی و اینا اگه بخوای با کیفیت بگیری باید مثلا برا هرکدوم حداقل درحد ۴۰۰ ۵۰۰ هزینه کنی که حس میکنم اصلا تو چشم نمیاد چون دونفر هم هستیم که هدیه میدیم به نظرم کم دیده میشه

ببین من به سری محدودیتا دارم که اگه تاسر کوچه هم برم مامانم دنبالم میان پس رستوران اینا کنسل هدیه هم ...

حله گرفتم

پس براش لباس و شال اینا بخرین و همون چیزی ک گفتی خوبه