2777
2789
عنوان

پاکسازی ورسیدگی به پوست

140 بازدید | 26 پست

پاکسازی پوست برای دختر زیر ۲۵سال بده؟یکی دوسال به پوستم زیاد نمی‌رسیدم یعنی مثلاً هرشب پوستم رو باشویندع واینا نمیشستم هروقت که حوصلم میگرفت والان حس میکنم چروک یه مقدار تو پیشونیم افتاده به نظرتون پاکسازی به پوست آسیب نمیزنه؟و لک واینا نمیندازه؟میخوام یه مقدار پوستم جون بگیره ،واینکه اگر خوبه هرچند وقت یکبار برم؟شما رفتید تاثیر داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بوده ؟لک نمینداره ؟آخه من پوستم مشکلی به غیر از اینکه حس میکنم داره چروک میفته نداره به نظرت خوب ...

چروک نیاز به فیشال عادی نداره کار درمانی هست یا تمبز کردن برای چروک نیست بالایه ۲۰سالی برو بوتاکس بزن 

چروک نیاز به فیشال عادی نداره کار درمانی هست یا تمبز کردن برای چروک نیست بالایه ۲۰سالی برو بوتاکس بز ...

آآخه فوق العاده کم وریز تازه میخواد شروع کنه به افتادن گفتم شاید با پاکسازی این چروک های ریزی که میخواد شروع به عمیق افتادن بشن ،با پاکسازی ازبین برع