2777
2789
عنوان

پاکسازی ورسیدگی به پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه عزیزم گلاژن سازی یا پی ارپی اینا میشه پیش دکتر یا بوتاکس

مرسی عزیزم بابت راهنماییت🌹🙂

کلاژن سازی مثل بوتاکس که نیست؟منظورم اینه تو این سن که آخع نمیشه بوتاکس زد 

مرسی عزیزم بابت راهنماییت🌹🙂کلاژن سازی مثل بوتاکس که نیست؟منظورم اینه تو این سن که آخع نمیشه بوتاکس ...

نه خیلی فرق داره 

بالایه ۲۰سال که هستی بوتاکس عالیه و خوش فرم تازه

من ۲۱ سالمه 

پوست صورتم شدیداااا خشکه و گاهی وقتا دور لبم خشکه میزنه اگر بهش مرطوب کننده نزنم 

چند روز پیش رفتم ارایشگاه میکاپ کنم ارایشگره گفت اینقدررررر خشکه پوستت ک قوی ترین ابرسانم میزنم تاثیر نداره

تاحالا پشت کنکور بودم و الان منتظر نتایج انتخاب رشتم 

دانشگاه قبول شدنی اولییین کارم اینه ک برم دکتر پوست و ب پوستم برسم ی ابرسان خوب بخرم و روتین پوستی داشته باشم

من ۲۱ سالمه پوست صورتم شدیداااا خشکه و گاهی وقتا دور لبم خشکه میزنه اگر بهش مرطوب کننده نزنم چند روز ...

ان شاء الله که قبول میشی گلم

شما رفتید آرایشگاه برای پاکسازی؟ شما تو این سن انجام میدید یا زوده؟ 

تو صورتتون چروک ریز نیست؟نمیدونم چرا برای من تو این سن افتاده 🥲

مامانم تو این سن بوتاکس نمیزنه بعد من تو این سن بوتاکس بزنم 😂من شنیدم ۳۰سال به بعد

قایمکی پولاتو جمع کن برو بزن😂

خیر سنی نداره یکی ژنتیکش اینه ۲۰سالی پر از چروک عمیق میشه باید بزنه 

منم خط لبخنظم یه خطی هست باید فیلر بزنم سنمم مث شماس ولی میرم میزنم از جلوگیری شه بیشتر نشه 

ان شاء الله که قبول میشی گلمشما رفتید آرایشگاه برای پاکسازی؟ شما تو این سن انجام میدید یا زوده؟ تو ص ...

چند سالته

نوالا اصلا قصد ندارم برم فیشیال و پاکسازی و نمیرم

ولی واقعا میخام خودم ی روتین پوستی خیلی خوب داشته باشم

احتمالا برم پیش ی دکتر پوست و ازش بخام کرم و ابرسان خوب برام بنویسه و ازش مشاوره بگیرم ک چطوری روتین پوستی داسته باشم با توجه ب اینکه پوستم خشکه

ن من چروک نداره هنوز 

چند سالتهنوالا اصلا قصد ندارم برم فیشیال و پاکسازی و نمیرمولی واقعا میخام خودم ی روتین پوستی خیلی خو ...

ممیترسم شناسایی شم همون زیر ۲۵سال فکر کن

از نظر آسیب به پوست واینا میگی؟که نمیری؟