2777
2789
عنوان

دخترای قد صدور پنجاه یا صد و شصت عقب موندن ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 99 پست
چند روز پیش یکی نوشته بود تا کی باید چادر سر کنم تازه معلم شدم!!

بعضیا چادر سر نمیکنن، اگه گفته باشی چادری باید چادر سر کنی

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آدم یه فرد عقده‌ایه امیدوارم خدا کمکش کنه و زودتر شفا پیدا کنه😅😂🤦🏻‍♀️

@ماریا_۰۴‍ 

بفرمایید .

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

@ماریا_۰۴‍ بفرمایید .

کلا کسی که این حرفو میزنه، امیدوارم حداقل بیاد بگه من این حرفو نزدم و اشتباه شده

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

قشنگ تر میزنه به اعتماد به نفس بچه

تو تاپیکش گفته معلم نیست، احتمالا قصد داره براش اقدام کنه

دوستان وارد تاپیک آخرش بشید اونجا تو کامنت نوشته معلم نیستم 

بیخودی بحث رو منحرف نکنید...ورودی های فرهنگیان الان دوتا کنکور علمی میدن(سراسری و فرهنگیان) بعد ۲ تا مصاحبه که یکی از این مصاحبه ها عقایدی هست و یکی مهارت‌های معلمی(ارائه شفاهی،بحث گروهی و آزمون روانشناختی از موضوعات این مصاحبه هست) که هردو برای یه معلم لازمه

اینو گفتم که بدونید سخت گیری های لازم انجام میشه تو بحث علمی و مهارت معلمی

دوستان وارد تاپیک آخرش بشید اونجا تو کامنت نوشته معلم نیستم بیخودی بحث رو منحرف نکنید...ورودی های فر ...

دقیقا کنکور سراسری که دارن هیچ یه کنکور دیگه هم دارن