2777
2789

میکاپ

چون ناخن الان یه مدته که مد شده و بعد یه مدت دیگه درامدت کم میشه چون مشتری هات کم میشن

رنگ هم من میشناسم رنگ کار حرف ای ولی مشکل تنفسی پیدا کرده

میکاپ از همه بهتره درسته یکم کمر درد و گردن درد میشی ولی بهتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گفتین ناخن نه ؟یعنی چی ک بعدا دیگه نیست؟

ناخن شما توی یه روز ده تا ناخن بزنی میزنی5تومن تقریبا(به قیمت شهر خودمون)ولی یه میکاپ عروس میزنی ۱۰تومن و درسته هر شب کار میکاپ نیست ولی همون روز که کار کردی پولش بسه برای دو سه روز

خودمم به میکاپ بیشتر علاقه دارمدردسر کدوم‌بیشتره بنظرت؟

درد سر ناخن

پولش کمه و مشتری زیاد و سرتو تو دردسر میندازی فقط روزی با چندین نفر باید سر و کله بزنی

ولی میکاپ وقت میگیره ولی نهایت در روز دو سه نفر که پولش هم بیشتره

درد سر ناخنپولش کمه و مشتری زیاد و سرتو تو دردسر میندازی فقط روزی با چندین نفر باید سر و کله بزنیولی ...

از این جهت آره 

کلا بوی وسایل آرایش خوبه کیف میکنی

ولی از بوی لاک متنفرم

میگم عزیز من پسرم کوچیکه

میخاستم برم اموزش ولی کسی نیست بگیرتش

کلا انلاین اموزش دیدن درسته؟

یا  حضوری برم بهتره؟

الان ی اموزش خوب میکاپ چقد هزینه برمیداره؟وسایلش چی؟

نمیدونم ولی هزینه هاش اگه بخای حرفه ای شروع کنی و یه میکاپ آرتیست ماهر بشی بالاعه

برای ناخن کاری پارسال۴۰ملیون وسایل گرفت یکی از اقواممون

نمیدونم ولی هزینه هاش اگه بخای حرفه ای شروع کنی و یه میکاپ آرتیست ماهر بشی بالاعهبرای ناخن کاری پارس ...

ی مدت کارکنی مثلا معمولی اموزش ببینی بری ی جا درامدتو جمع کنی بدی حرفه ای تر اموزش ببینی 

ی مدت کارکنی مثلا معمولی اموزش ببینی بری ی جا درامدتو جمع کنی بدی حرفه ای تر اموزش ببینی

بنظر من اگه میخای شروع کنی از همون اول خیلی ماهر شروع کن

شما فرض کن معمولی آموزش ببینی خب صدردصد نفراتی که با خبر بشن شما آرایشگاه مثلا زدید کارتون رو میبینن که اگه خوب باشه جذب میشن و اگه نه توی آینده هم که ماهر بشید دیگه همون تصور رو دارن