2777
2789

خداروشکر ....

بچه ها مادر همسرم منو ازار داد پرده ها رو درید و در حقم کارهایی کرد ک نباید ....نمونه کوچکش ب سمت من حمله کرد و کف دستشو اورد جلو دهنم ک مثلا منو بزنه ((صدالبته ک جراتشو نداشت بزنه))یا مثلا دوران عقد بیرونم کرد ....تمام پولهای عقدمو گرفت کمکم نکرد عروسی نگرفت پول نداد حتی زیر لفظی منم برداشت و هیچ عیدی نداد و فقط دخالت کرد و ازم استفاده کرد ..خیلی کثافته .من اماااااا شروع کردم ب تغییر و دوری و رسمی بودن تا حدودی ام موفق شدم .امروزم ب همسرم گفتم لطفا بچه بهانه نشه برای رفت امد های گاه و بیگاه رفت امد باید مثل قبل باشه فقط با دعوت بیان ((حالا بجز اون یکی دو روز اول زایمان))و بچمم فقط با خودم همه جا میره میاد ....هیچکس حق دخالت تو بچه داریم رو نداره و و سرخود بچمو تربیت نگنن ....دیدم بدون چون چرا گفت باشه 😐😐😐مشکوک نی خخخ

بانوی کورد ❤️

اینم بگم واسه تک تک حرفام دلیل دارم ....برادرزادشو خودش بزرگ کرد جوری بود ک بشدت بی ادب و فضول شده بود و تصف شب جیغ میزد ک عممو میخام و دائم زن داداششو تهدید میکرد ک باید خونه نزدیگم بگیری تا از بچت دور نشم ....و دائم میگفت مامانت کجا میره چکار میکنه شام چی داره 

ب منم گفت اسم بچتو میزارم و بزرگ میکنم 🤣🤣🤣🤣

بانوی کورد ❤️

آفرین. زندگی‌تو حفظ کن.

فقط از من به تو نصیحت: ایشون میدونه مادرش بده و میدونه حق با شماست، ولی زیاد هم نگو. خسته میشه. یادآوریش گاه‌گاهی لازمه، اما گاه‌گاهی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین. زندگی‌تو حفظ کن.فقط از من به تو نصیحت: ایشون میدونه مادرش بده و میدونه حق با شماست، ولی زیاد ...

اها ممنون گلم ....درسته نباید دائم تکرار کنم ...البته اکثرا چشم پوشی میکنم از طعنه هاش و خودم زیر پوستی جواب میدم ک شوهرم نفهمه اما چیزهای مهم مث رفت امد و بچه و ...حتما میگم .ممنونم ازت قشنگم اگاهم کردی 

بانوی کورد ❤️

[QUOTE=396335339]میگه باشه بحث و ادامه ندی وگرنه تو مغزش ی چیز دیگه س[/QUOTE ب هرحال ب من تعهد داد ب ...

مادرشوهرم یه استکان از رو زمین برنداشته تا حالا تو خونه من.. الان ب همسرم بگی ی طرفداری ازش میکنه بیا و ببین.. واس همین متنفرم ازش

اها ممنون گلم ....درسته نباید دائم تکرار کنم ...البته اکثرا چشم پوشی میکنم از طعنه هاش و خودم زیر پو ...

موفق باشی. مراقب خودت باش بعد از زایمان. بعد از زایمان زنها خیلی حساس میشن. مواظب باش نره رو اعصابت.

مادرشوهرم یه استکان از رو زمین برنداشته تا حالا تو خونه من.. الان ب همسرم بگی ی طرفداری ازش میکنه بی ...

حق بهت میدم قشنگم.من هم خیلی سختی کشیدم تا یکم اینارو یاد گرفتم سعی کردم هرچیزیو ب شوهرم نگم و خودم جواب مادرشو بدم فقط چیزهای خیلی مهمو باهاش در میون میزارم ...ببین من اصلا نمیزارم مادرشوهرم خونم کار کنه چون نمیخام احساس راحتی و صمیمیت کنه اگر بکنه میره خونمو زیر زو میکنه و هرروز لنگر میندازه و منم میرم خونش کار نمیکنم فقط سفره جم میکنم  و دوران بارداری ام ک بهانه خوبیه همون کارا رو هم نمیکنم ...اونم میاد دست ب سیاه سفید نمیزنه از لجم .نمیدونه ک من خوشحالم از این کارش ...مث مهمون میشینه ی گوشه در صورتی ک همین خانوم هرشب خونه  زن داداششه بس ک بهش رو میده 

بانوی کورد ❤️

موفق باشی. مراقب خودت باش بعد از زایمان. بعد از زایمان زنها خیلی حساس میشن. مواظب باش نره رو اعصابت.

عزیزدلم ممنون .دقیقا خیلی برای شوهرم از سختی این دوران متن سازی کردم انگار ک شوهرمم میترسه 😂 و دیگ بقیش با خدا .دعام کن گل

بانوی کورد ❤️

عزیزدلم ممنون .دقیقا خیلی برای شوهرم از سختی این دوران متن سازی کردم انگار ک شوهرمم میترسه 😂 و دیگ ...

ایشالا همه چی به خیر و خوشی میگذره. و ایشالا خدا بهت یه بچهٔ سالم و درستکار میده.