2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دانشگاه برو درسته الان دانشگاه رفتنا اکثرن بی فایده هست و وقت آدمو تلف میکنه ولی بنظرم رو طرز فکرت تاثیر میذاره و یه لول بالاتر میری البته اگه وارد جریانات نامناسب نشی

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بخون برای کنکور حتما حداقل موفق نشی تو شعلت درس خوندی مرتبط با رشته ات میری شعل دولتی نیمه دولتی 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

نخون برو سر کارت فقط برو دانشگاه آزاد یا پیام نور هر رشته ای و لیسانستو بگیر الان خوبه واقعا

وای واقعا دلم میخاست برم پیام نور در کنارشم شغلمو ادامه بدم

مامانم لج کرد گفت نه

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

بخون برای کنکور حتما حداقل موفق نشی تو شعلت درس خوندی مرتبط با رشته ات میری شعل دولتی نیمه دولتی

یکسالو نیم تو این حرفم

خداروشکر درامدمم خوبه

اما الان همه فشار اوردن باید بری دانشگاه

وای واقعا دلم میخاست برم پیام نور در کنارشم شغلمو ادامه بدممامانم لج کرد گفت نه

چرا؟اینطوری عالیه 

جاری من لیسانس صنایع داشت از دانشگاه آزاد شهرمون که شهرستانه بهش میگفتن خانم مهندس😐🤣🤣🤣🤣به من میگفتن اون تحصیل کردس خانم مهندسه

بعد من تازه کنکور داده بودم قبول شده بودم شوهرم نزاشت برم بعد فیس اونو به من میدادن😂😂😂😂

اگه خیلی بچه درسخون نیستی اره برو یه رشته معمولی یه مدرک داشته باشی یه لیسانس

درسخونم 

رتبه خوب مدرسمون بودم هر سه مقطع

ولی خیلی فکر پولم

گفتم برم شغل ازاد پول بیشتری توشه

چرا؟اینطوری عالیه جاری من لیسانس صنایع داشت از دانشگاه آزاد شهرمون که شهرستانه بهش میگفتن خانم مهندس ...

😂😂😂😂

وایی انگار چنتا از دوستای من تجربی بود رشتشون بعد تو بیو واتساپشون زده بودن خانم دکتر😂😂😂😂

درسخونم رتبه خوب مدرسمون بودم هر سه مقطعولی خیلی فکر پولمگفتم برم شغل ازاد پول بیشتری توشه

ده سال دیگه پشیمون میشی 

شاید همه بگن مدرک مهم نیست و فقط پول مهمه

ولی یه روز وقتی خواستی یه فرمی پر کنی و جلو تحصیلات نوشتی دیپلم احتمالا پشیمون بشی که چرا لیسانس نگرفتی

من الان لیسانسم حوصله نداشتم ارشد و دکتری بگیرم اکثر دوستام گرفتن . و خیلی پشیمونم فرصتش پیش بیاد میخونم و البته تو کارمم خیلی تاثیر میذاره 

ولی در کل یه مدرک داشته باشی خوبه حالا هر رشته ای بنظرم

یاخذا😐🤣🤣🤣�اینا هم به این میگفتن مهندس برادذشوهرمم لیسانس داشت مهندس شوهرم ارشد داشت مهندس 

به همشون میگفتن مهندس موقع صدا کردن منو با اسم کوچیک صدا میکردن😐😐😐بعد همشون سن ۳۰ سال کوچکشان شوهر من بودد۲۶ اوخ من ۱۸ سالم بود 😐🤣🤣🤣🤣