2777
2789
عنوان

امروز که رفتم مدرسه

321 بازدید | 21 پست

بچه ها تا منو دیدن چشماشون برق می زد و میگفتن وای خانم....

همشون وبغل کردم و کلی همدیگه رو چلوندیم....واقعا معلمی عشقه بااینکه حقوقش کمه ولی من هرروز کلی خدارو شکر میکنم که اینقد دختردارم که دوستم دارن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما معلم خوبی هستین

معلم ریاضی ما امسال دیگع تو مدرسمون نیست

پیاماش رو میخوندم چن ساعت پیش بغض خفم میکرد

بس معلم پرفکت خوشگل آروم مودب بود

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

حتما معلم خوبی هستینمعلم ریاضی ما امسال دیگع تو مدرسمون نیستپیاماش رو میخوندم چن ساعت پیش بغض خفم می ...

عزیزم من مشاور مدرسه هستم و با بچه ها خیلی دوستم البته 6ساعت تدریس هم دارم که همیشه بچه ها سر اینکه کلاس اونا رو بگیرم دعوا میکنن 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
چرا دوستش داشتی

آره😭

طی این نه سالی ک مدرسه میرم فقط ی معلم به این مهربونی داشتم اونم معلم کلاس اولم 

خیلی خوب بودن

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ببخشیدا حقوقتون کمه؟؟؟در بیشترین حالت سه روز میرید مدرسه تابستون و عید و تعطیلی گاز و برق و همه اینا ...

کاش یه روز می اومدین معلمی اونوقت بعد قضاوت میکردین چیزی نگم دیگه بهتره

عزمزمه من مشاور مدرسه هستم و با بچه ها خیلی دوستم

خب پس خوبه😍

موفق باشین

ببخشیدا حقوقتون کمه؟؟؟در بیشترین حالت سه روز میرید مدرسه تابستون و عید و تعطیلی گاز و برق و همه اینا ...

ی هفته بیا جای معلما برو سر کلاس بعد ببینم دوباره اینا رو میگی یا نه

حس خیلی قشنگیه بین بچه ها و دخترای نوجوون