2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگیزع برا شرو صفره 

پشت کنکورم رتبم ۴۶۰۰ 

فرهنگیان میخام  

استرس نهایی دارم کلا ناامیدم کرده حس میکنم ترازم کم میشه سرش

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
انگیزع برا شرو صفره پشت کنکورم رتبم ۴۶۰۰ فرهنگیان میخام استرس نهایی دارم کلا ناامیدم کرده حس میکنم ...

منم گاهی انگیزه‌ نداشتم

ولی اگه بخوام بهت یه توصیه بکنم اینه که شروع کن.بخون تا جایی که میتونی

بعدش انگیزه به وجود میاد

نهاییم ام میتونی توی روز دو ساعت بذاری روتین بخونی

قطعا نمره ات خوب میشه.

نهایی واقعا سخت نیست

ی مشاور خوب دلسوز واقعی باسواد و کاربلد دانشجو نباشه ،بتونه قشنگ آنالیزم کنه ،برنامه بده چون چن ساله از درس دورم

اگه می‌شناسی معرفی کن عزیزم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
ی مشاور خوب دلسوز واقعی باسواد و کاربلد دانشجو نباشه ،بتونه قشنگ آنالیزم کنه ،برنامه بده چون چن ساله ...

من خودم شاید ۶ تا مشاور عوض کردم

راستش رو بخوای دانشجو از کسی که مشاوره خونده خیلی بهتر میتونه راهنماییت کنه چون خودش تمام مسیری که میری رو تجربه کرده

مشاور ارشد های سیب ترش به نظرم خوبن 

منم گاهی انگیزه‌ نداشتمولی اگه بخوام بهت یه توصیه بکنم اینه که شروع کن.بخون تا جایی که میتونیبعدش ان ...

زبان ضعیفم 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من خودم شاید ۶ تا مشاور عوض کردمراستش رو بخوای دانشجو از کسی که مشاوره خونده خیلی بهتر میتونه راهنما ...

آآخه دانشجو به خاطر پولشه که گیر هستش یه برنامه الکی میده من چند سال دور بودم و الان خیلی گیجم همه چی به نظرم پراکنده است به یکی نیاز دارم که واقعاً بتونه آنالیزم کنه مشاوری که خودت جواب گرفتی اگه شماره یا آیدیشو داری بهم بده لطفاً

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
آآخه دانشجو به خاطر پولشه که گیر هستش یه برنامه الکی میده من چند سال دور بودم و الان خیلی گیجم همه چ ...

اره مشاورم واقعا خوب بود ولی فکر نمیکنم ظرفیت داشته باشه

توی تلگرام کانال مشاوره سیب ترش رو چک کن از اکانت روزو مشاوره بپرس

حالا اگه مشاور منم نبود حتما مشاور ارشد بگیر