2777
2789
عنوان

کنکوریاواسه آزمون قلم چی

70 بازدید | 8 پست

تودوهفته درس دوازدهم وپایه رو چطوری وقت بذارم

چن روز اختصاص به دوازدهم وچن روز دهم؟ چه روزی آزمون بزنم

باهم پیش ببرم خوبه؟مثلا  تو یه روز هم ازدهم بخونم هم دوازدهم

برنامه تو بزار جلوت 

درسا رو که ازمون داری بزار هرچقد اضافه اومد بزار برای درسای دیگه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

دوازدهم که جدید است هفته اول بخون

جمعه آزمون شبیه ساز خود قلمچی که از پایه دوازدهم است بزن

هفته بعد تا چهارشنبه دهم بخون

پنجشنبه مشابه پارسال بزن و اگه بخشی اشکال داری رفع اشکال کن 

حالا هر چقدر تونستی این ترتیب رو سریع تر انجام بدی و زود تر تموم کنی

آزمون مشابه بیشتر بزنی نتیجه ات بهتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازدهم که جدید است هفته اول بخونجمعه آزمون شبیه ساز خود قلمچی که از پایه دوازدهم است بزنهفته بعد تا ...

ممنون گلم فقط واسه پایه برنامه فشرده تره چطوری وقت مرور داشته باشم؟ دوازدهم خیلی آهسته برنامه ش جلومیره میرسم مرورم بذارم

ممنون گلم فقط واسه پایه برنامه فشرده تره چطوری وقت مرور داشته باشم؟ دوازدهم خیلی آهسته برنامه ش جلوم ...

مرور های برنامه کافی است به نظرم عید پایه رو جمع میکنن معمولن

حتی منی که اردیبهشت کنکور داشتم اسفند و فروردین طبق برنامه قلمچی پایه جمع بندی کردم 

عجله نکن به نظرم

ماز خونه میدادم

ببخشید سال زیاد میپرسم😅 رتبه شما خوب شده تجربه داری

نظرت راجع به حذفیات ریاضی چیه؟

من بین ازمون مازوقلم چی موندم اما برنامه راهبردی ماز رودیدم اولین مبحث  ریاضی آزمون تابع بود اما تابع پیش نیاز های زیادی داره چیکارکنم من هنوز هیچی بلد نیستم باید اول اموزش ببینم وپیش نیازاروبخونم 

ببخشید سال زیاد میپرسم😅 رتبه شما خوب شده تجربه دارینظرت راجع به حذفیات ریاضی چیه؟من بین ازمون مازوق ...

اگه واقعا نظر منو میخوای 

راهی که خودم نتیجه گرفتم رو بهت میگم

مشاور بگیر بذار مشاور برات برنامه ریزی شخصی بکنه

طبق برنامه آزمون پیش نرو

ولی آزمون ها رو خودت بزن و درصد بگیر

این تجربه ۴ ساله منه