2777
2789

اولا برام مهم نبود ولی بعد عقد و حالا که به عروسیم کم مونده به فکرش افتادم، هرچند زیاد امید نداشتم چون هر جا گشتم اخرش راه حل ها ابکی بود و چند تایی امتحان کردم و نتیجه کشک.... 😖

اخرش گفتم کرم بگیرم پیگمنتا و اینا رو شنیده بودم ولی تاحالا از محصولاتش نداشتم گفتم بزا یه برند اشنا بگیرم که تا الان استفاده کردم، ملالیفت درمالیفت رو گرفتم یکی دو ماه انداخته بودم یه گوشه دو سه روز پیش شروع به استفاده کردم و بوممم، روشن کردههتهه 😍پوستم روشنتر شده، فقط میتونم بگم عالیه کسی مشکلشو داره بیخیال ماسکهای چند مرحله ای بشه و همینو استفاده کنه😌

نتیجه گرفتین دعام کنید... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام نظرات دی.جی رو راحب درمالیفت خوندم همه میگفتن وقتی قطع کنی برمسگرده ک فایده نداره

نمی ارزه اینهمه زحمتو پول هرماه بدی بعدم موقت ....

راستی شما خودت پوستت سفیده و تیرگیت کم بود یا زیاد

رفع تیرگی کجا؟ زیر بغل و ..  یا صورت؟

حالا من گردو تازه پوست میکردم دستکش تو دستم سوراخ بود دستم رنگی شده بود نمیرفت

دکلره با اکسیدان قاطی کردم زدم رو دستم دو دقیقه نکشید دستم سفید سفید شد

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻