2777
2789
عنوان

بالاخره راه رفع تیرگی رو پیدا کردم💃✌

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 43 پست

درنالیفت برا زانوی سیاهم گرفتم بدردنخوردایقدر تعریف الکی ندین

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت اش چنده از داروخانه میشه خرید

اره گرونه یذره توشه ۳۰۰تا۴۰۰۰فک کنم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

رفع تیرگی کجا؟ زیر بغل و .. یا صورت؟حالا من گردو تازه پوست میکردم دستکش تو دستم سوراخ بود دستم رنگی ...

این رو ماهی یک بار به صورتمم میزنم دکلره

بعد تیرگی و کدری صورتم از بین میره عالیه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اثر دائمی هست یا برمیگرده؟بعد چند وقت نتیجه دیدید؟برای ناحیه‌ی خاصی محدودیت استفاده داره؟

من برا زیر بغل گرفتم، نه محدودیت نداره کرم امنیه

چند باری زده بودم بدون تایم مشخص ولی الان چند روزه روزی دوبار و واقعا روشنتر شده

دکلره پودر بود؟ اکسیدانش درصدش مهمه؟

آره دکلره پودر

من ۶ درصد میزنم همیشه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

دکلره پودر بود؟ اکسیدانش درصدش مهمه؟

آره دکلره پودر

من ۶ درصد میزنم همیشه

زانو باید کنار کرم اسکراب بزنی چون بافتش سفت تره

پام سفید زانوسیاه خجالت میده لعنتی هنش جلوشوهرولی ب تخم نمیخام بگیرم دیگه

چی رو ؟

خودمو ریپلی کردم ندیدی؟ 

ترکیب دکلره رو