2777
2789
آدمای مسخره کن و اذیت کن نیست؟

چرا تا دلت بخواد هست تاااا دلت بخواااد

مخصوصا وگر توی خوابگاه باشی ممکنه بجه ها زیاد شوخی های ازاردهنده بکنن یا اشلا رفتارشون جوری باشه اذیتت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فضای مجازی خیلی از دانشجو ها بد می‌شنوم میگن پر مسخره بازی و این حرفاست

اونم هست مخصوصا تو آزاد ولی بستگی داره شما دنبال چی باشی یکی اومده فقط خوش گذرونی یکی میاد فقط دختر بازی و.. یه عده هست دنبال درس و کار و اینده شغلین

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

میترسم بدتر اعصاب برام نمونه

ببین شما سرکارم بری شرایط بدتره

به چشم دیدم سرکار مرده یه جوری همکار خانومو مسخره میکرد و باهاش راحت بود انگار زنشه

پس همههه جااا همه جور ادمی هست

باید اهمیت ندی برات مهم نباشه جی میگن

بو بچه های اونجا زیاد صمیمی نشی

اجازه هم نده از زندگی خصوصیت چیزی بفهمن

بله ممنونم

ولی اگه هم دانشگاه تاپ تر باشه هم رشته تاپ تر احتمال دیدن همچین چیزایی خیلی خیلی کمتره من خودم مهندسی کامپیوتر تهران مرکزم ۴۰۳ ۳۰۰ نفر ورودیمونه میتونم بگم فقط ۵ الی ۱۰ نفر اونجورین

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر