2777
2789
عنوان

کار ناشایست و اشتباه مادرم

331 بازدید | 19 پست

سلام 

من ۲۶ سالمه و خدارو شکر دستم به دهنم‌میرسه و اندازه خودم یچیزایی دارم خدارو شکر فوق لیسانس هم دارم ولی به خاطر دلایلی شرایط ازدواج رو اصلا ندارم 

ولی مادرم بدون هماهنگی من و حتی اسنکه نظر من رو بمرسه رفته به دختری که توی باشگاه دیده دختره رو تو باشگاه دیگه بس گفته میخوایم بیایم خاستگاری😒بعدم که بهم گفته میگه من ۱ساله زیر نظر دارمش دیگه وقتشه زندگیت رو جم و جور کنی این مجردی زندگی کردن خونه مجردی فایده نداره داری زندگیت خراب میکنی قانعم‌نمیشه چیکار کنم بزور میخوان زنم بدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره رو ببین شاید خوشت اومد

مادرا چیز بدی انتخاب نمیکنن

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

خب برو ببینش شاید شماهم پسندیدیش

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مادر من رو نمیشناسید شما بخدا یکارایی میکنه که نگو یهو دیدی با عکس من زیر بغلش رفت خواستگاری

خب باشه در اخر باید ببینم دیگه شمارو 

اونموقع نرو 

بگو بیام میگم معتادم دروغگوام پول ندارم 🤣

داداش منم 26سالشه همش میگه زن نمی‌گیرم چرا،اخه خوبه سروسامون گرفتن مادرا،ارزودارن واس بچه هاشون ببینین شایدخوشتون اومد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

داداش منم 26سالشه همش میگه زن نمی‌گیرم چرا،اخه خوبه سروسامون گرفتن مادرا،ارزودارن واس بچه هاشون ببین ...

هم درگیر شخص دیگه ای هستم هم شرایط مالیم الان درحد کافی نیس الان ازدواج حداقل ۴میلیارد میخواد