2777
2789

سه تا قرص لورازپام ۱ خوردم ( دلیلشو نپرسید) حالم خوب نیست سرم به شدت گیج میره و اصلا تعادل ندارم ، حالت تحوع دارم و دلم میخواد استفراغ کنم .

چیکار کنم حالم خوب شه به بابام گفتم حالمو گفت بری دکتر یه سرم و امپول میزنن فقط ( این حرفش ینی نمیخواد بریم ) چیکار کنم الان حالم بهتر شه ؟ 

سننم لطفا هی نپرسید نوجوانم

ماست بخور

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب زیاد بخور دفع شه و دیگه ازین کارای بی معنی نکن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

برو بخاب دیگه چرا بیداری 

داره بهت فشار میاره 

تا فرداشب این موقعه ها خابی و این حال 

ولی دیگ اینکارو نکن عزیزم همه تو زندگی مشکل داره همه ریز و درشت 

سعی کن بخودت اسیب نرسونی

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
خب ب پدرت گفتی چرا اینطوری شدی و چی خوردی؟ برو دکتر سریعا!!!

گفتم بهش یه دلایلی اورد که اصلا ربطی نداشت

بهش گفتم بریم دکتر میگه دکتر فقط امپول و سرم مینویسه که بزنی همین ( منظورش اینه که دکتر لازم نیست )