2777
2789

لطفاً بگین حالم واقعا بد خرابه هر شب عکساشو میبینم گریه میکنم دارم از نامزدم جدا میشم.. چشام از بس گریه کردم باز نمیشه همش یادم میاد اون نگاه کردنش یه جور خاصی نگاهم میکرد و همش بغلم میکرد چه جوری فراموشش کنم بغض بیخ گلوم چسبیده.. چیکار کنم؟

دلیل جدایی چیه؟🥺

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیم گفتم

بیخیال اینجور آدما اصلا ارزش ناراحتی و گریه کردن ندارن

خداتو شکر کن که داری ازش جدا میشی

اولاش طبیعیه که این حسو داشته باشی بالاخره با هم دو سال بودین

زمان همه چیو حل میکنه باید خودتم بخوایی که فراموشش کنی و دنبال تغییر باشی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیخیال اینجور آدما اصلا ارزش ناراحتی و گریه کردن ندارنخداتو شکر کن که داری ازش جدا میشیاولاش طبیعیه ...

بهم کلی حرفای بد گفت بهم گفت ج.ن.د.ه و چت ها خصوصی مون رو لو داد .. و در علیه من کلی مدرک یعنی یه موقع هوایی حرف می‌زدم اسکرین شات داره .. بازم من دوستش دارم خلم من...

بهم کلی حرفای بد گفت بهم گفت ج.ن.د.ه و چت ها خصوصی مون رو لو داد .. و در علیه من کلی مدرک یعنی یه مو ...

عوض این که ازش تنفر داشته باشی؟

ارزششو نداره بهش فکر کنی چه برسه به دوست داشتنش

خودتو مشغول کن تا کمتر بهش فکر کنی

چند سال بعد به این حماقتت میخندی یا بدت میاد

هم متنفرم ازش هم دوستش دارم اکانتشو همش چک میکنم و بلاکم کرده

بالاخره برات تازه س 

تو نیاز به زمان داری بالاخره ایشون اولین کسی بوده تو زندگیت که اومده و بهش حس داشتی

طبیعیه این رفتارا هنوز سنی نداری

بالاخره برات تازه س تو نیاز به زمان داری بالاخره ایشون اولین کسی بوده تو زندگیت که اومده و بهش حس دا ...

فراموشش میکنم؟ چون سنم پایینه نگرانم در آینده روم تاثیر بذاره و نتونم فراموش کنم

فراموشش میکنم؟ چون سنم پایینه نگرانم در آینده روم تاثیر بذاره و نتونم فراموش کنم

همه چی به خودت بستگی داره عزیزم 

این که میخواهی فراموشش کنی یا تا آخر عمرت عکسشو پیجشو و...تماشا کنی و بهش فکر کنی

میدونم الآن برات طبیعیه اینکارا ولی نذار زیاد طول بکشه 

یمقدار به خودت زمان بده حق داری ناراحت بشی گریه کنی بهش فکر کنی به گذشته به خودش

ولی تا یک هفته تا یک ماه..بعدش همه چیو بذار کنار 

انگار که نبود ..آینده ی جدیدتو بساز به موقع عشق واقعی سراغت میاد

همه چی به خودت بستگی داره عزیزم این که میخواهی فراموشش کنی یا تا آخر عمرت عکسشو پیجشو و...تماشا کنی ...

درسته همش برام سوال بود وقتی اون دوستم داشت حرفاش فرق میکرد و طرز نگاهش خیلی فرق داشت.. عطرشو شبا میزنم رو بالشتم:) کاش زمان درستش کنه:) کل خاطرات رو پاک کنم میتونم بیخیال و عادی باشم؟

درسته همش برام سوال بود وقتی اون دوستم داشت حرفاش فرق میکرد و طرز نگاهش خیلی فرق داشت.. عطرشو شبا می ...

همین عطر رو بنداز بره هرچیزی که اونو یادتو میندازه

ان شاءالله که میتونی

آدمیزاد خیلی زود به همه چی عادت میکنه 

توام به نبودنش عادت میکنی

فکر نکن همیشه اینطوری میمونه 

بعده ها که سنت رفت بالاتر میفهمی که خدا نجاتت داده