2777
2789
عنوان

دیگه دوسش ندارم

203 بازدید | 31 پست

یک سال میشه ازدواج کردم 

ولی متاسفانه همه چی تغیر کرد 😔🖤بچه ها اشنایی منو شوهرم اینجوری بود که از دوران راهنمایی ک من تازه کلاس 7 رفته بودم داخل فضایی مجازی باشوهرم اشنا شدم بعد چند ماه دوتامون دیونه وار عاشق هم شدیم جوری ک دیگه تحمل دوری همو نداشتیم 🖤

بعدش شوهرم شماره پدرم رو گرفت و زنگ زد پدرم و پدرم چون شناختی ازش نداشت و تعجب کرده بود من شهر دیگ اون شهر دیگ چطور منو پیدا کرده بود جواب رد بهش داد 

ولی بعدش من با پدرم صحبت کردم و پدرم فهمید ک باهم هستیم قبول کرد گفت چون دوسش داری حرفی ندارم 

ولی عمو هام مخالف بودن گفتن حق این کارو ندارید پدرم رو خیلی اذیت کردن پدرم سکته کرد عمو هام میگفتن این جور پسرا فقط واسه یک سال اول رابطه میخوانت دیگ بعدش واسش تکرای میشی ولی من گوش ندادم 

لج کردم دعوای طایفه به طایفه افتاد تا ما باهام نامزد شدیم و بعد یک سال عقد کردیم 

و بعدش ازدواج 

الان یک سالی میشه که از ازدواج مون گذشته ولی شوهرم خیلی تغیر کرده 

دیگه اونی نیست که قبلا بوده دست بزن پیدا کرده 

خیانت میکنه فقط خانوادهش براش مهمه 

وقتی خیانت میکنه من میفهمم شروع میکنه به کتک زدن من انگار مشکل من بود همش میگه اشتباه کردم دیگ تکرار نمیکنم ولی بازم خیانت کرد

🖤😔بچه ها دارم دیونه میشم دیگ جونی بهم نمونده انقدر خسته شدم انقدر داغونم همش فکر خیانت و اینکه خودم بکوشم میاد سمتم من چیکار کنم بخاطر پدرم باید زندگی کنم اگه بفهمه بابام سکته میکنه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس دهمین الان؟ اگه آره به نظر خودتون تحمل این فشارهارو داره یه دختر نوجوون 16 17 ساله؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلاس دهمین الان؟ اگه آره به نظر خودتون تحمل این فشارهارو داره یه دختر نوجوون 16 17 ساله؟

نه درسم تمام اون موقعه عقد بودیم هنوز نرفته بودیم سرخونه زندگی مون😔

جواب تست بارداری مثبت بود یا ن؟

چند سالته؟

اون وقت ک میگن گوشی زیر۱۸ سال خوب نیست برا همین 😔😔

احتمالا شوهرت سنش کمه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

من 19 شوهرم 25

عزیزم چقدر زود ازدواج کردی الکی زندگیتو حروم نکن وقتی آدم مناسبی نیست 

خیلی جوونی هنوز وقتی سال اول ازوداج اینقدر گند بالا آورده بعدش چی؟بعدش هوو آورد سرت چی

قطعا بابات پشت توعه و خوبیتو میخاد اگه جدا بشی

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

خیلی کوچولویی کاش اون زمان بابات جلوت وایمیستاد میگفت نه 

الانم تو زندگی این مدلی نمون برو به بابات بگو ممکنه خیلی حرص بخوره حتی خودش مقصر لدونه ولی بهتر از اینجور زندگی کردن 

وااای چقده سخت ولی تا کی میتونی این شرایطو ادامه بدی نمیشه لااقل کتک میزنه شکایت کنی نامه پزشک قانونی بگیری ولی مطمعنم باباتم حاضر نیست این شرایطو داشته باشی ازشون پنهون کنی شاید بتونن کاری کنن اوضاع بهتر شه

عزیزم چقدر زود ازدواج کردی الکی زندگیتو حروم نکن وقتی آدم مناسبی نیست خیلی جوونی هنوز وقتی سال اول ا ...

خودمم میدونم ولی بابام خیلی گناه داره بابایی من میمیره اگه بفهمه 

اونوقت ما به دخترا میگیم دوستی راه درستی واسه ازدواج نیست ، به روش سنتی و عقلانی جلو برین ، این عشقا آتیشش سریع خاموش میشه ، ولی باز بهمون میگن شما خشک مغز و خشک مذهبین....

اسی امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه و به آرامش برسی

عاشق خوابم 🦥💜