2777
2789
عنوان

دیگه دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه ات چقدره؟ میتونی از خیانتش مدرک جمع کنی و تهدیدش کنی که مهریه تو میذاری اجرا

مهریه مو بخشیدم متاسفانه 😔میخواستم مثلا عشقم بهش ثابت کنم هیچ وقت نمیدونستم قراره اینجوری بشه 

از خیانت هاش تک تک شون شات دارم چون خودم رو اکانتش بودم همه چی دیدم

توروخدا زندگیتو حروم نکن دختر الکی پای این زندگی نمون نزار چند سال بعد تازه به این نتیجه برسی با یه ...

اگه به فکر بابام نبودم بخدا قسم میرفتم ولی من میدونم بابام میمره 

اگه به فکر بابام نبودم بخدا قسم میرفتم ولی من میدونم بابام میمره

نزن این حرفو 

چرا بابات چیزیش بشه 

چرا اینطوری می‌کنی دختر اعصاب ادمو خورد می‌کنی همش یه حرف میزنی 

اگ یروز زدت بهت اسیب جدی وارد شد چی؟ اونموقع بیشتر بابات ناراحت میشه یا وقتی طلاق بگیری

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

مهریه مو بخشیدم متاسفانه 😔میخواستم مثلا عشقم بهش ثابت کنم هیچ وقت نمیدونستم قراره اینجوری بشه از خی ...

خیلی ساده ای عزیزم. و این بخاطر سن کمته.  بنظرم حالا میبینی نمیتونی جدا شی دیگه بهش محل نده. فک کن اصن نیس توی خونه. زندگیتو بکن. کاری به کارش نداشته باش. و اینم خوواااااهش میکنم حامله نشو. وگرنه وضعیتت از اینی که هست صدبرابر بدتر میشه با بچه. یه وقت فکر نکنی بچه بیاری زندگیت بهتر میشه