2777
2789
عنوان

میترسم دختری که دوستش دارم ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 86 پست
خب اشتباه می کنی ، خودت پیشقدم شو بله گرفتی با خانواده ت مطرح کن که برای خواستگاری جلو برند با نشستن ...

اگه باباش بفهمه خیلی ناراحت میشه چون خیلی حساسه

دختره اگه به خانوادش بگه همه چیز و خراب میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهشون بگید ک قراره با هم کفو خودتون ازدواج کنیناگ راضی نشدن یه بزرگتر ک ازش حرف شنوی داشته باشن ر ...

مگه همین کارو بکنم خانوادم اگه به فکر خوشبختی من بودن هر چی من گفتم قبول میکردن ولی قبول نمیکنن

اگه باباش بفهمه خیلی ناراحت میشه چون خیلی حساسهدختره اگه به خانوادش بگه همه چیز و خراب میکنه

خب مستقیم به باباش بگو ، اگه ببینه پسر خوب و کاری هستی و اهل هیچی نیستی از خداشم هست دامادش باشی ، ریسک کن نترس خدا کنارته

خب مستقیم به باباش بگو ، اگه ببینه پسر خوب و کاری هستی و اهل هیچی نیستی از خداشم هست دامادش باشی ، ر ...

چند بار با خودم فکر کردم که به باباش بگم ولی با خودم گفتم چون بد اخلاقه شاید همون لحظه بگه نه اونوقت چیکار کنم

چند بار با خودم فکر کردم که به باباش بگم ولی با خودم گفتم چون بد اخلاقه شاید همون لحظه بگه نه اونوقت ...

نمیشه با مامان دختر صحبت کنی ؟ 

از باباش هم نترس ببین اولش سخته حتی خدایی نکرده بگه نه ، ولی اگه ببینه پیگیر دخترش هستی کم کم نظرش تغییر می کنه