2777
2789
عنوان

عاقبت یونس تو سریال به کجا چنین شتابان

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست
نه ما که این طور نیستیمهر چند شما خودتون خودتونو دست به دست میرخونید لازم نیست مرداتون بچرخونن مردات ...

اولا اینکه دوست پسر داشتن یا نداشتن ربطی به کنترل مرد های اطراف نداره ادم خودش باید واسه خودش حد و مرز قائل باشه

بعدشم چقدر بدبختی ‌که مرد های اطرافت واست حد تعیین می‌کنن به اسم غیرت هر بلایی سرت میارن تو سن کم به فکر شوهر دادنت میفتن، البته تو خانواده های شما مرد هاتون هستن که دست به دست زن ها میچرخن راحت خیانت یا هر غلط دیگه ای میکنن ولی زن هاتون مجبورن مثل ماست نگاه کنن چون دهن باز کنن سرشون میره 

بعدشم بچه مدرسه ای تورو چه به زندگی زنای گنده 😂

ψ ❤️

اولا اینکه دوست پسر داشتن یا نداشتن ربطی به کنترل مرد های اطراف نداره ادم خودش باید واسه خودش حد و م ...

تو خوبی اسکول

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.