2777
2789
عنوان

عذر خواهی از مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 34 پست
ببین چرا انقد صمیمی میشی با خانواده شوهرت ک سمی هستن ...بحث نکن اصلا و تو بحثاشونم شرکت نکن اون تایم ...

منه بدبخت درست بغل دستشونم شوهرمم از جایش تکون نمیخوره 

بگو شما جوری برخورد کردی که من ناراحت شدم و اونجوری برخورد کردم حالا من بخاطر احترام به بزرگتر از شم ...

این خوبه استارتر. خیلی خوب نوشتن ایشون.

البته به نظر من جملهٔ آخرو نگو. بگو هر دو فراموش کنیم ماجرا رو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کلا قضیه همینه همسر من دوران نامزدی اصلا خونه خودشون نمی‌رفت ینی پیش ما بود تو اون تایمم یه خون ...

اینو موافقم که شما نباید دخالت میکردی.

هر دعوا و بحثی همسرت با خانواده‌ش داشت، شما سکوت کن و اصلا وارد بحث و دعوا نشو.

شوهرت سعی کنه بینتون صلح وصفا برقرار

کنه چرا میگه زنگ بزن عذر خواهی کن

در حالیکه مادرش هم توهین کرده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اینو موافقم که شما نباید دخالت میکردی.هر دعوا و بحثی همسرت با خانواده‌ش داشت، شما سکوت کن و اصلا وار ...

اره خیلی اشتباه کردم همسرم خودش باید جوابشو میداد

ممنون گلم

با لحن خوب هم بگو عزیزم.

پیش همسرتم بگو درست میگی من بهتر بود چیزی نمیگفتم. حالا تجربه میشه برا آدم. 

کش هم نده ماجرا رو. درباره‌ش دیگه حرف نزن.

منه بدبخت درست بغل دستشونم شوهرمم از جایش تکون نمیخوره

ببین ی زن میشناسم فوق العاده سیاست داره و زن زرنگ و خفنیه ...سه تا بچه داره و بچه بزرگش سی سالشه ...با ی مادرشوهر سلیطه و پنج خواهر شوهر سلیطه زندگیشو حفظ کرده و تو دام این خواهر شوهر و مادرشوهر نیفتاده....تو ی خونه با مادرشوهر زندگی میکنه ها و تقریبا هر شب ی خواهرشوهر با بچه هاشون میرن اونجا ب بهانه اینکه مادرشونو ببینن ...حالا سیاست اون خانومه اینه خودشو درگیر کارا میکنه چایی میاره میوه میاره ظرف میشوره تو بحثا شرکت نمیکنه نظرش هم بپرسی جوابتو نمیده کلا تو بحثا شرکت نمیکنه حتی اگه فحشش بدی جوابتو نمیده و شوهرشو میندازه ب جونت بعدا ...غیبت کنی فحش بدی هررررکاری کنی اون در حد خدا میدونه والا ،نمیدونم ، عه جدی ، در این حد جوابتو میده 

اینو موافقم که شما نباید دخالت میکردی.هر دعوا و بحثی همسرت با خانواده‌ش داشت، شما سکوت کن و اصلا وار ...

اره خیلی اشتباه کردم همسرم خودش باید جوابشو میداد

ببین ی زن میشناسم فوق العاده سیاست داره و زن زرنگ و خفنیه ...سه تا بچه داره و بچه بزرگش سی سالشه ... ...

یه کم مثل منه 😂

ولی من شوهرمو نمی‌ندازم به جونشون.

ببین ی زن میشناسم فوق العاده سیاست داره و زن زرنگ و خفنیه ...سه تا بچه داره و بچه بزرگش سی سالشه ... ...

ما خیلی بی سیاستیم الان از این ب بعد هر بحثی بشه شوهرم فکر می‌کنه من پارشون کردم😂

یه کم مثل منه 😂ولی من شوهرمو نمی‌ندازم به جونشون.

گفتم حتی اگه فحشش بدی اصصصصصصلا جوابتو نمیده اما بعدا میره ب شوهر میگه اون میاد دفاع میکنه از زنش ....خیلی زن قابل احترامیه بنظرم چون با وجود خواهرشوهر و مادرشوهر سلیطه و اونمهمه رفت امد ک دارن تونسته بدون حاشیه زندگی کنه سی سال تو یک خونه با اینا بودن بدون حاشیه خیلی حرفه