سلام وقتتون بخیر من چند روز پیش رفتم خونه مادرشوهرم اینا که تازه از شهرستان برگشته بودن همینطوری صحبت میکردیم که ایشون خیلی تند باهامون رفتار کردن منم خیلی ناراحت شدم نتونستم خودمو کنترل کنم یه سری حرفا زدم و اومدم بیرون الان شوهرمو پامو کرده تو یه کفش ک عذر خواهی کنم به نظرتون فردا ک تماس گرفتم چجوری عذرخواهی کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منه بدبخت درست بغل دستشونم شوهرمم از جایش تکون نمیخوره
ببین ی زن میشناسم فوق العاده سیاست داره و زن زرنگ و خفنیه ...سه تا بچه داره و بچه بزرگش سی سالشه ...با ی مادرشوهر سلیطه و پنج خواهر شوهر سلیطه زندگیشو حفظ کرده و تو دام این خواهر شوهر و مادرشوهر نیفتاده....تو ی خونه با مادرشوهر زندگی میکنه ها و تقریبا هر شب ی خواهرشوهر با بچه هاشون میرن اونجا ب بهانه اینکه مادرشونو ببینن ...حالا سیاست اون خانومه اینه خودشو درگیر کارا میکنه چایی میاره میوه میاره ظرف میشوره تو بحثا شرکت نمیکنه نظرش هم بپرسی جوابتو نمیده کلا تو بحثا شرکت نمیکنه حتی اگه فحشش بدی جوابتو نمیده و شوهرشو میندازه ب جونت بعدا ...غیبت کنی فحش بدی هررررکاری کنی اون در حد خدا میدونه والا ،نمیدونم ، عه جدی ، در این حد جوابتو میده
گفتم حتی اگه فحشش بدی اصصصصصصلا جوابتو نمیده اما بعدا میره ب شوهر میگه اون میاد دفاع میکنه از زنش ....خیلی زن قابل احترامیه بنظرم چون با وجود خواهرشوهر و مادرشوهر سلیطه و اونمهمه رفت امد ک دارن تونسته بدون حاشیه زندگی کنه سی سال تو یک خونه با اینا بودن بدون حاشیه خیلی حرفه