2777
2789
عنوان

دوستان من با خانواده شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 67 پست
خب اون دو میلیارد رو پدرش برای چی بهش داده؟ و شوهرت میخواد باهاش چیکار کنه؟ نمیتونه ک ریال نگه داره ...

خیلی عجیبه میگه من پدر و مادرمو دوست دارم جدا نمیشم

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کار خاصیم ندارع می‌تونه مستقل بشه فقط میگه مامان بابامو دوست دارم

دوس دارم یعنی تا ابد با اونا زندگی کنین؟

چرا از اول گفتی باشه باهم زندگی کنیم چرا واقعا؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
وقتی خونه داره چرا بمونه؟

خب همون اول با هم قول و قرار گذاشتن دیگه!!  به هر دلیلی هم که بوده ایشون قبول کرده

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

وقتی گفتی یکسال میمونم توافق کردی بمون سعی کن تحمل کنی که اونا ادم بدبشن نه تو الان اینکارو کنی جداب ...

خیلی احمقانست 

چرا باید برای اینکه آدم خوبه بشیم خودمونو تو بدبختی و سختی بندازیم ؟

اون آدمم بهش نمیگن خوب ، میگن مظلوم و توسری خور !

نه کار خاصیم ندارع می‌تونه مستقل بشه فقط میگه مامان بابامو دوست دارم

وقتی دوست داره یعنی دیگه خدا بدادت برسه 

بهتره برای طلاق اقدام کنی شاید ایشون بخودشون اومد ورفتی خونه مستقل 

ولی کاش کاش کاش قبل رفتن ب اونجا یکم دقت میکردی هرکسی اینجا باخانواده شوهرشه میناله عزیزم حداقل اینجابودی و دیدی دیگه 🤦🏻‍♀️

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

دوس دارم یعنی تا ابد با اونا زندگی کنین؟چرا از اول گفتی باشه باهم زندگی کنیم چرا واقعا؟

چون مغز خر خورده بودم کسیم نگفت نه

وقتی دوست داره یعنی دیگه خدا بدادت برسه بهتره برای طلاق اقدام کنی شاید ایشون بخودشون اومد ورفتی خونه ...

آره اقدام میکنم