2777
2789

الان چهار ماه و نیمه عروسی کردیم، شوهرم خونه جدا داره میگه بدرد نمیخوره نمیرم زیرش ، فروش هم نمیره چون یکم خرج داره بش میگم یکم طلا بفروشیم درستش کنیم بازم قبول نمیکنه، میگم بریم مستأجری میگه نمیبرمت تازه دانشگامم اونجا نیست، ا(ونجا روستاس) پدر شوهرم تقریباً دو میلیارد سرمایه داده شوهرم. چند ماهه دارم  به شوهرم میگم بریم گوش نمی‌ده مادر شوهرم تیکه میندازه مهمون که میاد باید در خدمتش باشم صبا می‌بینی بالا سرمونه پدر شوهرم سرم داد میزنه عصبیه و.. حالا بماند که من اول عروسی قول دادم یکسال بمونم اونجا ولی هرکاری کردم دیگه نتونستم حالام با شوهرم اومدیم خونه پدرم بازم بش گفتم گوش نکرد گفتم طلاق میگیرم گفت بگیر حالا من دیگه موندم خونه پدرم دیگه نرفتم باش الان بم حق میدید ؟!خیلی دلم براش تنگ شده اما کاش کمی منو درک میکرد😔😔😔

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما که یکسال رو قول داده بودی قبول می کردی و روی حرفت وایمیستادی!! ولی رک و واضح به همسرت می گفتی من فقط همون یه سال رو می مونم!! الان قهر کردن و رفتن خونه بابا فقط سردی میاره و همون اول زندگی روابطتون رو خراب میکنه!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خب اون دو میلیارد رو پدرش برای چی بهش داده؟ و شوهرت میخواد باهاش چیکار کنه؟ نمیتونه ک ریال نگه داره باید ی چیزی بخره دیگه . با دو تومن تو روستا میشه خونه ی نوساز و شیک خرید. شوهرت چ قدر عجیبه

من باشم بهت حق نمیدمچون از روز اول دیدی و قول دادی یک سال میمونیاز اول نباید قبول میکردی بهش میگفتی ...

من چیزی ندیدم حتی یبارم تنها نرفتم خونشون، دو سه بار با خانواده رفتم همسرم دروغ زیاد گفت در مورد خانوادش

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
نه کار خاصیم ندارع می‌تونه مستقل بشه فقط میگه مامان بابامو دوست دارم

بگو منم مامان بابامو دوست دارم پس میمونم همینجا ،نترس کوتاه نیا حالا که اومدی ،انقدر بمون تا درست بشه، دادگاهم بری حق با توعه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂