2777
2789

برای هرکی که هرشب حال روحیمو خوب کنه و انگیزه بده ، به نیتش روزی 100 تا صلوات میفرستم . اینجوری که از فردا میخوام اخر شبا گزارشکار بدم ، رشتم ریاضیه سال اخری ام . نیاز به کمک و انرژیتون دارم :) میشه لطفا هرکی دوست داره کامنت بزاره من هرشب وقتی گزارشکار میدم تگش کنم ، اینجوری میبینم شما هستید انرژی میگیرم . هرکیم که راضی باشه اینکارو کنم هر روز به نیتتون دست جمعی 100 تا صلوات میفرستم

مرسی خواهریا

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

من هستم

مرسیییی لطف میکنی . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا همیشه داره بهت انگیزه میده فقط باید دقت کنی مثلاً اگه بهت باور نداشت هیچوقت اینجا نبودی پس به خاطر همین باور هم بجنگ ؛ اونی که باید بهت انگیزه بده خودتی .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خدا همیشه داره بهت انگیزه میده فقط باید دقت کنی مثلاً اگه بهت باور نداشت هیچوقت اینجا نبودی پس به خا ...

میدونم ولی دوست دارم کسایی باشن که بدونم هرشب میتونم تگشون کنم و از بودنشون حالم خوب باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر روز دلیل بنویس برای خودت مثلا بگو امروز به خاطر باوری که خدا بهم داشته و تلاش های خودم می‌جنگم روز بعدی مثلا به خاطر خدا و کسایی که بعدا با پولی که به دست میارم از شغل مورد علاقه ام درس میخونم و کمکشون میکنم و...(:

درس بخون .درس نخونی میخوای چیکار کنی ؟ 

بشینی درو دیوار خونتونو نگاه کنی ؟ 

درس بخون  

امضامم بخون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میدونم ولی دوست دارم کسایی باشن که بدونم هرشب میتونم تگشون کنم و از بودنشون حالم خوب باشه

آخه ببین نمی‌خوام وابسته بشی یهو اگه کسی نیومد خالی بشی و جا بزنی خدایی نکرده🌱💚

درس بخون .درس نخونی میخوای چیکار کنی ؟ بشینی درو دیوار خونتونو نگاه کنی ؟ درس بخون امضامم بخون

درس میخونم کی گفته نمیخونم ؟ هرسال با بهترین معدلا پاس میکنم . فقط دوست داشتم چندتا همراه داشته باشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هستم حتما

مرسیییییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم هستم فشنگن

فداتشممم مرسیییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشکل خانم دنبال انگیزه در بیرون نباشمیدونی این بیرون انگیزه های زود گذر و فیک وجود دارهدیدی یک ویدی ...

عزیزم برای بار هزارم گفتم من به اندازه ی کافی انگیزه دارم همیشه ام درسامو میخونم و بهترین معدلو دارم ، فقط دلم یمخواد چندتا همراه داشته باشم ! درهرحال مرسی از راهنمایی های دلسوزانت قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درس میخونم کی گفته نمیخونم ؟ هرسال با بهترین معدلا پاس میکنم . فقط دوست داشتم چندتا همراه داشته باشم

معدل تا حد کم  مهمه .  

مهم تست ها و کنکوره 

وگرنه خوده منم شاگرد اول رشته تجربی بودم . قبول نشدم .

به هر حال  تلاشت رو زیاد کن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .