2777
2789
عنوان

چطورییییی میشه بیاید لطفا

85 بازدید | 27 پست

چطوری میشه یه نفرو‌ که خیلی دوست داری ولی خب خیلی نسبت بهت بدی کرده و کلا هیچ امیدی بهش نداری 

وقتی برمیگرده بتونی نبخشی؟

چطوری میشه دلت بیاد؟

چطوری میشه خودتو راضی کنی بتونی دلشو بشکنی؟

میشه لطفاً کمکم کنید 

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

عزیزم شخصیت وابسته داری بگرد مشکلاتتو ریشه یابی کن من هم همین شکلی بودم فکر میکردم عاشقم ولی وابستگی بود و یه سری چیزای دیگه که از بچگی هی گشتم تو ختطرات و... تا پیدا کردم الان اگاهانه تصمیم میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شخصیت وابسته داری بگرد مشکلاتتو ریشه یابی کن من هم همین شکلی بودم فکر میکردم عاشقم ولی وابستگی ...

واقعا خیلی فک میکردم شاید وابستگی باشه یه سری چیزا شاید حلش کنه ولی نشد جدااا

هربار انگار همه چیو فراموش میشم ولی بعد چند روز دوباره همون داستانا و حال بد...

آدم بشو نیستم 

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

احساسات متضاد و متناقض 

باید با یه طرف قضیه کنار بیای یا فراموش کنی و ببخشی

یا نبخشی و  فراموشش کنی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

من الان تو این شرایط هستم یکیو خیلی دوست دارم ولی بدی کرد در حقم مجبور شدم بکشم کنار چون به جایی نمی ...

اگه برگرده سمتت چیکار میکنی؟

احساسات متضاد و متناقض باید با یه طرف قضیه کنار بیای یا فراموش کنی و ببخشی یا نبخشی و فراموشش کنی

دقیقا همینم 

بخدا دست خودم نیس 

بعضی وقتا حس میکنم شاید مشکل دارم حقیقتا😐💔

واقعا خیلی فک میکردم شاید وابستگی باشه یه سری چیزا شاید حلش کنه ولی نشد جداااهربار انگار همه چیو فرا ...

برای خودت ارزش قائل باش اگه ببخشی بدتر میشه من ماجراتو نمیدونم که چی بوده بر اسا سرگذشت خودم هربار که بخشیدم بدتر شد تا جاییکه به فکر انتقامم شب روز و به حدی از تنفر رسیدم که باورم نمیشه از ینفر توی این دنیا اینقدر بدم اومده باشه 

کلا محوش کن از زندگیت 

ازهمه جا آثارش رو پاک کن و با فعالیت های جدید خودتو سرگرم کن

مگه اینکه خودتم بخوای ببخشی 

برای خودت ارزش قائل باش اگه ببخشی بدتر میشه من ماجراتو نمیدونم که چی بوده بر اسا سرگذشت خودم هربار ک ...

خیلی تلاش کردم دل لامصبم و چیکار کنم؟

می‌دونی حس میکنم اگه جوابشو ندم یا هرچی حسی که خودم داشتم و بهش بدم 

حرمت یه روزایی واقعا مانعم میشه 

دقیقا همینم بخدا دست خودم نیس بعضی وقتا حس میکنم شاید مشکل دارم حقیقتا😐💔

پس فراموش کن و ببخشش

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خیلی تلاش کردم دل لامصبم و چیکار کنم؟می‌دونی حس میکنم اگه جوابشو ندم یا هرچی حسی که خودم داشتم و بهش ...

بشین فکراتو کن 

به شهودت اعتماد کن

محترمانه هم اگه خواستی تمومش کنی تموم کن

اگه هم واقعا دلیل موجهی نداره بیخوده

میدونم ک وا میدم ولی باید غلبه کنم مقاومت کنم نذارم گولم بزنه

من حتی به دوماه هم رسیده ولی نشد هیچوقت💔

پس فراموش کن و ببخشش

یاد آوری یه چیزایی نمیزارع 

خب ببخشش منم فایده ای ندارع اون آدم تغییر نکرده همونه 

من حتی به دوماه هم رسیده ولی نشد هیچوقت💔

میدونی مجبوریم تا غروری ک خورد شده درست بشه انقد بهم بی احترامی کرد ک ازش متنفر شدم ولی بازم دلتنگ میشم دوسش دارم ولی میگم. دوست داشتن به چه قیمتی ک بهم بی احترامی کنه

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃