2777
2789
عنوان

چه مشکلی تو زندگیت و ذهنت هست که دوست داری به مشاوره بگی

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 114 پست
میشه؟؟؟😭🥺از خدامه

قربونت بشم

تو ایتا بهم پیام بده باهم صحبت کنیم درست میشه

@Marzieh_831376

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیش از حد شل و ولم تو همه چی چیکار کنم خوب شم؟؟

عزیزم اگر میتونی تو ایتا بهم پیام بده

@Marzieh_831376

اگرم نشد درخواست دوستی بده

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

همینجا بگوایتا ندارم

باشه درخواست دوستی بدا

نمیشه بیای تاپیک آخرم اونی که نوشتم خستم مشکلم و گفتم

عزیزدلم کاملا خوندم تاپیکت رو . میتونی بیای ایتا صحبت کنیم؟

این ایدیمه@Marzieh_831376

نمیتونم برای زندگیم تصمیم بگیرم ۲۰سالمه هنوز رشته تحصیلی مو دوست ندارم نمیدونم چه شغلی دوست دارم نمی ...

عزیزم میتونی ایتا یا تلگرام صحبت کنیم باهم؟؟

@Marzieh_2367

اینم ایدی ایتا@Marzieh_831376

توروخدا این تابیک اخرم و بخون بگو چیکار کنیکم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

توروخدا این تابیک اخرم و بخون بگو چیکار کنیکم

عزیزم تاپیک رو خوندم

به دوستت بگو اگر بااین ادم ازدواج کنه و ادامه بده

علاوه بر اینکه ابروی خانوادش میره

خودشم کاملا بدبخت میشه

اگر دوستت میتونه بیاد تلگرام یا ایتا صحبت کنیم؟؟

عزیزم تاپیک رو خوندمبه دوستت بگو اگر بااین ادم ازدواج کنه و ادامه بدهعلاوه بر اینکه ابروی خانوادش می ...

ممنونم زیبا اینارو خودمونم میگیم میگه علم غیب داری مگه گفتم شما که روانشناسید شاید یه چیز بگید تکونش بده عشقم گوشیشو گرفتن نمیتونه بیاد

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

ممنونم زیبا اینارو خودمونم میگیم میگه علم غیب داری مگه گفتم شما که روانشناسید شاید یه چیز بگید تکونش ...

باشه 

خودت میتونی بیای؟؟ 

من ویس بدم بعد حرفای منو بهش بگی؟.