2777
2789
عنوان

چه مشکلی تو زندگیت و ذهنت هست که دوست داری به مشاوره بگی

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 114 پست
باشه خودت میتونی بیای؟؟ من ویس بدم بعد حرفای منو بهش بگی؟.

ایدی تون رو لطف کنید سروش ندارید

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

ایدی تون رو لطف کنید سروش ندارید

ایدی ایتا@Marzieh_831376

نه عزیزم 

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایدی ایتا@Marzieh_831376نه عزیزم

رفتم بیشش بیام میدم بهتون کلی ممنونم فقط در مورد مشکلات خودمم میتونم مشورت کنم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

رفتم بیشش بیام میدم بهتون کلی ممنونم فقط در مورد مشکلات خودمم میتونم مشورت کنم

اره گلم حتما . 

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

من انقدر دلم میخواد با ی ادم امن صحبت کنم که حد نداره

خب بیا باهم حرف بزنیم

ایتا ایدیمو گذاشتم بالاتر . پیام بده حرف بزنیم

عزیزم ایتا ندارم

تلگرام چی ؟؟

اگر اونم نداری همینجا درخواست دوستی بده صحبت میکنیم

تلگرام دارم گلم

@Marzieh_2367 ایدی تلگرامم

ببخشید دیر جواب دادم عزیزم