2777
2789
عنوان

چه مشکلی تو زندگیت و ذهنت هست که دوست داری به مشاوره بگی

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 114 پست
شوهر میخوام😂 میتونی مشکلمو حل کنی؟

اره😁

باور کن

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل زیاده ولی به هیشکی ....

ولی من هستم اگر بخوای🙂

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

مشکل فوبیای تنهایی که دارم ، دوست دارم با تنهاییم خودم دوست شم تا حد زیادی ام موفق شدم ولی دلم ی راب ...

اینکه تلاش میکنی برای درست شدنش خیلی خوبه

اگر خواستی میتونیم دربارش حرف بزنیم و تا حدی درستش کنیم

نادیده گرفته شدن خودم ترم هفت روانشناسی ام

شما که ماشالا استادی 😃

ولی میتونی دربارش بیشتر بهم توضیح بدی؟؟

منطورت اینه از طرف بقیه نادیدا گرفته شدی؟؟

اخه عجیبه هیچ مشکلی هم ندارم خانواده خوبی دارم زندگیمم خوبه ولی نمیدونم چرا ناراحتم

اصلا کاری به مشکل نداره

یه روزی یجایی یه ناراحتی داشتی 

و زیاد روش تمرکز کردی 

شاید الان یادت رفته یا برات مهم نیست

اما مغزت هنوز داره سوگواری میکنه

اون غم رفته تو ناخوادگاهت

حتی میتونه ریشه در کودکی هم داشته باشه

چطوری

میتونی بیای ایتا یا تلگرام صحبت کنیم ؟؟ بتونم ویس بدم راحت تره . تایپش خیلی طولانی میشه

پس یاعلی شروع کنیم 😂

😂😂

اگر واقعا تمایل داشتی درخواست دوستی بده

یا ایدی تلگرام یا ایتا بده باهم حرف بزنیم🙂

شما که ماشالا استادی 😃ولی میتونی دربارش بیشتر بهم توضیح بدی؟؟منطورت اینه از طرف بقیه نادیدا گرفته ش ...

همه چیز تا به دنیا اومدن خواهرم اوکی بود، بعدش دیگه تو همه چی اولویت خانوادم اون بود، پررو بارش اوردن همش سوار من میشد اذیت میشدم تحقیر میشدم باعث شد تو مدرسه هم خودمو دست کم ببینم و ..‌ 

ولی الان دیگه مثل قبل نیستم اگه تبعیض ببینم داد و بیداد میکنم بهم احترام میزارن تو خانواده، بازم دست خودم نیست هر اتفاقی می افته چه توی خونه چه توی بیرون احساس میکنم چون منم اینکارو با من کردن با بقیه متفاوت رفتار میشه

ψ ❤️

ببخشید می‌خواین از رو هوا برام پیدا کنید ؟

نه 

ولی وقتی تو محیط مناسبش قرار بگیری حتما کیس مناسب رو پیدا میکنی

در مرحله دوم از طریق زبان بدن و روابط صحیح میتونی اون کیس مناسب رو جذب کنی 

در مرحله سوم ارزیابی میکنی که ایا این ادم برات خوب و متاسبه یا نه 

در مرحله چهارم اگر بد بود که کات اگر خوب بود با سیاست و محتاطانه پیش میری تا طرف رو به مرحله ازدواج برسونی نه که فکر کنه تو اویزونشی

سعی کردم خیلی خلاصه توضیح بدم