2777
2789
عنوان

باردارامیشه بیاین🥺🥺

68 بازدید | 4 پست

ازلحاظ روحی خیلی داغونم احساسی بودم کلاخیلی بدترشدم🥺😮‍💨😔خودمم راه دورم کسیوندارم دیشب خونه ی مادرشوهرم بودانقدباحرفاش دلم شکست کلی گریه کردم ازدیشب حرف پیش اومدگفتم شایدکلاشیرم نیومدبرگشت گفت بیخودکردی که بخوای شیرندی 🥺🥺🥺یه پرنده دارم طوطیه دیشب گفت یاجایه پرنده اونجاست یابچه😑😑من خیلی وابسته ی اون پرندم اگه بعدزایمان یه هوبخوان پرندموبفروشن دق میکنم افسردگی بعدزایمان صددرصدمیگیرم

حالت طبیعیه نوسان هورمونم هس

مادرشوهرکیلوچن ولش کن الان سلامت روح وجسم توونی نی مهمه

شوهرت رابپز که من وتوفقط بایدبهترین تصمیمهاروبگیریم برای بچمون

ازمادرشوهرتم بد نگو جلوش

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

خودت هم تو زندگیت حق تصمیم گیری داری یا همه چی دست اوناست؟

حیف دیگه گذشته نمیشه چیزی گفت ایشالا بسلامتی زایمان میکنی و پرنده چرنده یادت میره 

اما اعصابتو فولادین کن چون دخالت تو بچه داری زیاد میکنن و بچه آدم یجوریه کسی دوست نداره بگه چکار کن چکار نکن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت هم تو زندگیت حق تصمیم گیری داری یا همه چی دست اوناست؟حیف دیگه گذشته نمیشه چیزی گفت ایشالا بسلام ...

کلاازشیردادن به بچه خوشم نمی یادواقعادست خودم نیست دیونه ی بچمم ولی میدونم حاله روحیموخراب میکنه همسرمم اصرارداره بایدشیرخودتوبدی ازاونوربردارشوهرم دکتره زنگ میزنه همسرموپرمیکنه که نزارسزارین زایمان کنه بایدشیرخودشوبده آدم حسه بدی میگیره همش باخودش میگه منوبرافقط بچه آوردن میخوان

کلاازشیردادن به بچه خوشم نمی یادواقعادست خودم نیست دیونه ی بچمم ولی میدونم حاله روحیموخراب میکنه همس ...

عجیبه خانواده تحصیل کرده و انقد دخالت 

ولی شیر دادن خوبه اصلا نگرانش نباش بچه بدنیا بیاد عاشق شیر دادن میشی من که محروم بودم نتونستم دوتا بچمو شیر بدم سعی کن به دید خوب نگاه کنی به مسائل که میخوان سالم تر باشی خودت و بچت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید