2777
2789
عنوان

اولین باری بود که زیر قولش زد

65 بازدید | 6 پست

بازم مثل همیشه با اون نگاهه مهربونش خیره شده بود به من 

با عشق نگام کرد و گفت :یعنی میشه قسمت من شی؟

سینمو از عطر تلخش پر کردم عطرش تلخ بود مثل همیشه تلخ و سرد ؛  نگاهمو دوختم به چشمای لبریز از محبتش و گفتم:اگه قول بدی پشتمو خالی نکنی دستامو ول نکنی هیچوقت ، ایشالله بهت بله میدم خندید  اما با نگرانی با دلهره خنده ای که پشتش هزاران حرف نگفته بود ازون خنده ها که دل هر دختریو آب میکرد

گفت:قول میدم ، قول مردونه ، میدونستم قولش قوله  ثابت شده بود!

ذوق زده خندیدمو در آغوشش گرفتم 

حیف که وقت رفتن بود ،مثل همیشه مرا محکم به خود فشردو نگاهشو ازم گرفت تنها یک جمله گفت فردا پنجشنبه خدمت میرسیم مواظب خودت باش 

پنجشنبه شب شد از استرس نمیدونستم چیکار کنم همه چیز آماده و مهیا بود اما امان از استرس و دل بیقرار من و لرزش دستام که بیانگر همه چیز بود...

به خودم در آینه‌نگاه کردم زیبا بودم! اما نه اندازه آن بهش حسودیم شد او همیشه بهتر از من بود اما مهم این بود که مال من است قلبش برای من میزند 

تلفن زنگ خورد تنها یک‌ چیز میدانم نیامد ! آری او رفته بود رفتنی بی بازگشت ولی او قول داده بود او که زیر قولش نمیزد هرگز !

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

مرد؟

اره داستان بودا 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فهمیدمولی چرا مرد

عزیزم داستان من نیست🤍🤍

اهاخیلی قشنگ بود مرسی

🤍🤍