2777
2789
عنوان

درس بخونم یا برم دنبال والیبال

42 بازدید | 6 پست

اقا من دیگه رد دادم دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط

من یازدهم تجربیم و ۵ ساله مداوم دارم والیبال کار میکنم اما الان موندم چیکار کنم برم دنبال درسم یا والیبال رو ادامه بدم ( درسم خوبه مدرسه نمونه ام و پارسال معدلم ۱۹ و ۵۹ بود) مامانم میگن میخوای درس بخونی دیگه از الان والیبال کنسله اگرم بری فقط چهارشنبه (که لینم نمیشه چون تایم مربیم با من هماهنگ نیست) اگه میخواستی بری دنبال والیبال همون اول میرفتی رسته تربیت بدنی من الان نه میتونم از والیبال دل بکنم نه دلم میخواد برم تربیت بدنی 😩

دو دلم آخه من والیبالو تا کجا میخوام ادامه بدم فوقش میشم دبیر ورزش یا یکی مثل همین مربیمون ولی از درس بخوام برم موفق ترم اما من ۵ سال زحمت کشیدم دلم نمباد همبنجوری ول کنم ۵ سال تلاش کردم برم تو تیم استان الان که رفتم باید ول کنم 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی که نمیکنی بعد کنکور با قدرت برمیگردی و والیبال بازی می‌کنی و عشق میکنی

عقب میفتم خیلی بعدم تیم دانش آموزی استان قبول میشم اگه بزارم دوسال دیگه آرزوش به دلم میمونه( اگرم برم مسابقات یه ماه از درس میفتم)